Hasan sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2024 19:48
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

15.12.2024 tarihinde Pttavm.com'dan sipariş kodu PTT-1KNAAT01L-151224 olan Smk Bilişim adlı firmadan 16.778 liraya Samsung A54 cep telefonu satın aldım. Siparişim 19.12.2024 tarihinde elime ulaştı. Gelen kargo poşetini açtığımda, telefon kutusunun kenarlarında bulunan Samsung'un orijinal bantlarının kesilerek kutunun daha öncesinde açıldığını fark ettim. Aynı zamanda telefonun üzerinde bulunması gereken jelatinin olmadığını ve şarj aletinin kablosunun da açılıp tekrar kutuya yerleştirildiğini gördüm. Bu durum şüphe uyandırıcıdır. Yenilenmiş bir telefon mu, kullanılmış bir telefon mu olduğu bilinmemekte. Bunun üzerine, aynı gün Pttavm.com'dan iade kodu (25306395) ile gelen kargoyu 1 buçuk saat içinde PTT'den iade olarak geri gönderdim. 20.12.2024 tarihinde kargonun iade edildiği bilgisini Epttavm müşteri hizmetlerinden öğrendim. En kısa sürede paramın iade edilmesini istiyorum. Smk Bilişim güvenilir bir satıcı değildir. Kimseye kutusu açılmış ürün gönderme hakkı yoktur. Epttavm'nin de böyle satıcılarla çalışmaması ve gerekli yaptırımları yapması gerekmektedir. Bilgiler ve görseller ektedir.

27 Aralık 2024 18:09 (Şikayetten 5 gün sonra)
Hasan
28 Aralık 2024 19:31

Teşekkür ederim.

Bahadır

Merhaba aynı durumu yaşadım güvenilir mi bu satıcı, iade yaptılar mı ne yapmalıyım iade mi etmeliyim

Hasan

Para iademi yaptılar mağduriyetimi giderdiler ben iade ettim kutu açılmış olduğu için. Memnunum iadeden dolay teşekkür ederim.

26 Kasım 2024 15:24
Boş Kutu Şüphesiyle Teslim Alınmayan Sipariş
Boş Kutu Şüphesiyle Teslim Alınmayan Sipariş
Zafer sonuçtan memnun

26 Eylül 2024 09:23
"Bu olayın tekrarlanmaması için elinizden gelen tüm önlemleri alacağınızı, sorumlulara gerekli muameleyi yapacağınıza güvenmek istediğim için değerlendirmemi değiştiriyorum. İyi çalışmalar."
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Diye Aldığım Telefon Kullanılmış Çıktı, İade Süreci Başladı

22 Nisan 00:04