Halis sonuçtan hiç memnun değil

Smart Trade Coin Yatırım Yaparken Mağduriyet Yaşadım

Smart Trade Coin Yatırım Yaparken Mağduriyet Yaşadım
10 Mart 2024 19:54

Smarttradecoin (birincil piyasa) mağduruyum. İlk başta birinin yönlendirmesiyle ufak bir miktar gönderdim ve sonrasında çekim yapabildim. Ancak, parayı artırdıktan sonra çekim yapmaya çalıştığımda transfer gerçekleşmedi. 48 saat içinde hesabımdaki paranın yüzde yirmisine denk gelen bir miktar vergi talep edildi. Bu miktarı yatırdım (732 dolar), fakat sonrasında çekim adresiyle ilgili bir sorun olduğu gerekçesiyle ekstra ödeme (500 dolar) istendi. Şimdi bu miktarı da yatırsam, geri iade alamayacağımı düşünüyorum. Acil yardıma ihtiyacım var.

Yorumlar (8)

Arif
Arif

Aynı o ekran bende de var, lafta Singapur'dan vs işte 1inci piyasa vs falan fıstık. Sonra işte üzerine ekleme eyapın bakın yükseliyor bilmem vs. Ben çok kaptırmadım 1. Piyasa vs deyince dedeim herhalde. Bu ön satışlılardan herhalde kaarın %10 u vakıfın diyor e, y, olsun sanmıyrum lafta halen afl diye bir nane Telegram'dan bayağı 2 hafta konuştuk bir bayan kendi resimleri vs yolluyor arkadaş gibi. Hala da arkasında duruyor üzerine ekleme istemiyor durum yok vs anlattım bende zannetmiyorum

İdan

Telefon numaranı yazar mısınız benimde aynı şekilde

İdan

Arif bey cep numaranı yazarmiisn aynısı bende de var

İdan

Halis bey şu an para çekebildinizmi

Halis
Halis

Çekemedim

Bizde aynı şeyi yaşadık

Batuhan

1000 dolar para istiyorlar benden müşteri hizmetlerine diyorum başka bir şey var mı başka ücret yok diyorlar güvenemedim

Şimdi para cekebildinmi peki

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
09 Temmuz 2024 22:50
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 09:54