Smart Saat - Saatadam Dükkanı Kapat!

1 Destek
28 Ağustos 2024 16:44 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Merhabalar. Müşteri ürünü 4 yıl 5 ay önce önce almıştır. Garanti süresi her üründe 2 yıldır. Bu sebeple garanti kapsam dışındaki ürünlerin kargo ücretleri müşteriye aittir. Parça değişim için de işçilik değil sadece parça ücreti alınır. Donanımlı ve müşteri yararına çalışan, sadece kendi müşterilerine hizmet sağlayan yetkin servise sahibiz. Cihaz servise geldiğinde serviste detaylı incelendi ve sıvılı cihazın bilgisi müşteriye iletilmiştir. Hiçbir teknik servis sıvılı cihazı tamir etmez. Çok uzun bir süreçtir ve ekstra parçaların tamamının değişmesi gerekir. Müşteriye bataryası değiştirildiğinde cihazın yine ilk aldığınızdaki cihaz gibi olmayacağı sadece sıvı temasından kurtulabileceği bilgisi aktarılmıştır. Müşteri onayıyla tamirat sağlanmıştır. Servis yasal süresi 21 işgünüdür. 4 yıl 5 ay önce alınan bir cihazın batarya temini için bir süre beklenmiştir. Onarım sonrası müşteriye giden cihazı müşteri bir süre sonra tatmin olmadığı gerekçesiyle bizlere konuyu iletmiştir. Firmamız da ücretsiz kargo kodu vererek cihazı bize ücretsiz göndermesini servis batarya süresini tekrar inceleyebilir olarak dönüş sağlanmıştır. Müşteriye sıvılı cihazın tamirat sonrası batarya süresi 30 gün gitmeyecektir bilgisini de daha önce ve tekrar iletilmiştir. Ücretsiz kargo bilgisi aktarmamız zaten güncel durumda firmamızdan müşteri memnuniyeti adına 400 TL kargo ücreti demektir. Burada her zaman olduğu gibi müşteri yararı düşünülmüştür. Müşteri tarafımızla üslup konusunda farklı dil konuşmaya devam ettiği için ve kargoyu tekrar bize göndermek istemediği için tarafımızdan yapılacak bir durum kalmamıştır. Mesai saatlerinde tüm hatlar ve canlı destek aktiftir hat düşse dahi sistem otomatik olarak müşteriyi tekrar arar. Gece aramalarında maalesef tarafımıza ve diğer kuruluşlara ulaşmak pek mümkün değildir. Ekli görselde müşteri görüşmelerinin bir kısmı mevcuttur. Saygılarımızla.

Engin
12 Eylül 2024 12:49

Sorun zaten size ulaşamamam oldu! Biz de ilk defa elektronik ürün kullanmıyoruz! Tabii ki 30 gün gitmez şarj! Ama sana gönderdiğim gibi de gelmez cihaz! Sorun falan çözülmedi! Sırf sizin yüzünüzden saati çöpe attım.

Dürüstlük arıyorsanız 4 yıl 5 ay önce aldığınız saati 2 yıl önce aldım diyerek okuyanları yanıltmanızı düzenleyerek başlayabilirsiniz. Elimizden geleni sağlamayı deniyoruz. Elektronik ürünlerde 2 yıl sonra hiçbir servis ücretsiz destek sağlamaz. Biz 5 yıl sonra da olsa sağlıyoruz. Saatinizi attığınız için üzgünüz. Yapabileceğimiz herhangi bir işlem maalesef kalmamıştır. Şikayeti üzülerek kapatıyoruz. Saygılarımızla.

Engin
12 Eylül 2024 13:15

Saati ben arkadaşımdan satın aldım 2. El ya da sıfır ne fark ediyor acaba? Garanti kapsamına mı soktun da bu cihazı   ses kayıtları mevcut

Bluetooth Bağlantı Sorunu Yaşadığım Akıllı Saat İçin İade Ve Para İadesi Talebim

Eşimin doğum günü için 25.03.2026 tarihinde Saat Adam’dan Spova Cardio 3 akıllı saat aldım. Saat ilk günden itibaren sür...