İbrahim sonuçtan çok memnun

Slazenger 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

23 Ağustos 2023 19:55
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözümünde yeterli açıklama ve hızlı çözüm yardımcı olduğunuz için teşekkürler”

Slazenger'in resmi sitesinden 1 alana 1 bedava kampanyasından bir eşofman altı aldım yanında da bir adet terlik aldım ancak 1 adet terlik ve bir adet eşofman altı geldi. Diğer kampanyadan dolayı ücretsiz olan eşofman altı gelmedi yardımcı olur musunuz?

24 Ağustos 2023 14:17 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın İbrahim K., Tarafımıza bildirmiş olduğunuz Slazenger 1 Alana 1 Bedava Kampanyası konusuna istinaden gerekli kontroller yapılacaktır. En kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş sağlanılacaktır. Saygılarımızla, Slazenger Müşteri Hizmetleri Birimi

24 Ağustos 2023 16:52

Sayın İbrahim K., Değerli Müşterimiz, yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden talebiniz ile ilgili bilgi paylaşılmıştır. Farklı bir talebiniz olması halinde bize iletişim numarası ile ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

24 Ağustos 2023 16:55

29 Ağustos 2023 14:03

Değerli Müşterimiz, biz tesekkur ederiz Yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden talebiniz ile ilgili bilgi paylaşılmıştır. Farklı bir talebiniz olması halinde bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Slazenger 1 Alana 1 Bedava Kampanyasında Eksik Ürün Teslimatı

25 Temmuz 2025 11:55
slazenger-1-alana-1-bedava-kampanyasinda-eksik-urun-teslimati-1.jpg
Behiç sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 03:12
Slazenger Eksik Ve Yanlış Ürün