Skytech TV Beın Connect

Vi Aldrich
10 Temmuz 2024 18:33

Skytech TV kullanıyorum, iki yıldır herhangi bir sorun yok ama internette Youtube.com açılmıyor. Ekran Bein Connect'te kaldı, hiç gitmiyor. Ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim. TV'yi yeniden başlatıyorum, yine aynı, değişen bir şey yok. Yanıt bekliyorum.

11 Temmuz 2024 11:34 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

11 Temmuz 2024 11:34

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

29 Ekim 2023 22:05
Muhammet sonuçtan memnun

Skytech TV'de Süregelen Uygulama Bağlantı Sorunu

Muhammet
12 Ocak 07:05
"Benimle iletişime geçen temsilci uygulamaya giremediğimi öğrenince sorunu TV yi düzeltmekte değil uygulama mağazası dışında uygulama indirmekle çözmeye çalıştı uygulama merkezi dışında indirdiğim uygulama sistemine virüs yükleyebilir TV yi kullanılmaz hale getirebilirdi bu yüzden uygulama mağazası dışında uygulama indirin demeyin"
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
25 Haziran 2024 12:13