Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Skyscanner Ve Ticket.com.tr Bilet Satın Alma Pişmanlığı

19 Aralık 2023 11:45

06.11.2023 tarihinde Ankara -Belgrad üzerine gidiş -dönüş uçak bileti satın aldım. Bileti Skyscanner üzerinden aldım fakat ödeme sırasında ticket.com.tr sayfasına yönlendirdi. Skyscanner bilindik bir firma olduğu için sorun etmedim ve işleme devam ettim ve satın alma işlemini tamamladım.
5 aralıkta THY bilet kontrolü sayfasından teyit etmek isterken gidiş biletimin iptal edildiğini gördüm. ticket.com.tr asla biletimin iptal edildiğini haber vermediler kendi kontrolüm sayesinde görebildim.
5 Aralık tarihinden 12 Aralık tarihine kadar ticket.com.tr 'nin bilet değişikliği talebim için sürekli mail attım ve çağrı merkezini aradım. Ancak çözüm bulamadım hatta çağrı merkezinden sert tepkilerle karşılaştım. Değişiklik talebimi yine THY sağladı.
Yani Skyscanner üzerinden satın almış olduğum biletim ile ilgili çok fazla sorun yaşadım ve çözümü asla satın aldığım yerden bulamadım.
Skyscanner'ın bilindik bir firma olduğunu düşünerek bilet aldım ama sorun karşısında kesinlikle çözüm bulamadım. Bundan sonra asla biletimi bu firma üzerinden almayacağım.

Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Uçuşun Gerçekleşmemesi Ve Para İadesi Sonrası Mağduriyet

30 Haziran 2025 02:08

İbrahim
19 Aralık 2024 19:00
Bilet İptal Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet
Bilet İptal Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet
Gülsin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 16:33
Enuygun.com Haksız Kazanç Sağlıyor
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 14:04
Sami sonucu yetersiz buldu