Skoda Start Stop Arızası

08 Aralık 2023 01:08

2018 model 1.4 TSI DSG şanzımanlı ve prestij paketli Skoda Superb marka aracım 108.000 km'de ve orijinal servis bakımlıdır. Start-stop sistemi devreye giriyor, ancak bir süre sonra aracım çalışmıyor. Detaylı anlatmam gerekirse, kırmızı ışıklarda durduğumda sistem devreye giriyor. Yeşil ışık yandığında ise sistem devreye girmiyor ve aracım çalışmıyor. Ekranda bir ışık yanıp sönüyor. Vitesi 'N' konumuna aldığımda sistem tekrar devreye giriyor ve araç çalışıyor. Sorunu bir türlü çözemedik. Aküyü değiştirdim, ancak yine sorun devam etti. Bu arada bilgisayarda hata kodu da çıkmıyor.

Yorumlar (7)

Ayşenur

Sorun çözüldü mü Harun bey benim araçta da aynı sıkıntı var

Gürbüz

Harun ben çözdüm sanırım. Serviste birkaç kez yazılım yüklendi olmadı akü taktırdım deneme yanılma yolu ile bulmak için onda da aynısını yaptı son verdiğimde yazılımı sıfırlayıp en yeni versiyon ile tekrar yüklediğini söylendi ondan itibaren de yapmadı. Bilginiz olsun araç 1.5 TSİ Skoda Kodiaq. Beyine hata kodu atmadığı için tam sorun şu diyemediler ama sonunda halloldu.

Ayşenur

Sıkıntınız kesin çözüldü değil mi bir de güncel yazılımı kaça yapıyorlar acaba bende de aynı sıkıntı var

Gürbüz

Harun bey lütfen görürseniz cevap yazın aynı sorun benim de başıma geldi hata kodu atmıyor beyni aküyü değiştirdim ama halen sorun devam ediyorum. Siz çözebildiniz mi?

Harun

Şu an in çözüm bulamadım ama uğraşıyorum bakalım bir netice elde edersem mutlaka bilgi veririm iyi günler sizde bir sonuç elde ederseniz lütfen iletişime gecelim

Gürbüz

Bugün 2021 Kodiaq aracım ile aynısı başıma geldi servis e bıraktım haber bekliyorum akü 2 ay önce değişmişti. Sorunu çözebildiniz mi?

Harun

Maalesef şu an için bir sonuç elde edemedim siz bir çözüm bulursanız lütfen iletişime gecelim iyi günler dilerim

Skoda Superb Aracım Çalışınca Hemen Stop Ediyor, Çözüm Bulamıyorum

Recep
31 Temmuz 2025 14:41

Sıfır Kilometre Skoda Superb’de Bitmeyen Yazılım Ve Sensör Arızaları

Ömer
07 Ağustos 2025 22:18
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Superb'de Güvenlik Ve Yazılım Sorunları

Sedat