Skoda Kronik Elektrik Arızaları

Eray
20 Kasım 2023 20:31

Skoda Octavia 2021 model 1.0 e-tec arabam var. Çok kronik hatası bulunmakta. Servise kaç defa gitsem de 'hallettik' denilip hiçbir şey yapılmadığı için oldukça rahatsızım. Teyp kendi kendine kapanıyor, park manevra sistemleri devre dışı kalıyor. Yoldayken Bluetooth devre dışı bırakılıyor ve aracın elektriği direkt kesiliyor, 1-3 dakika sonra ise tekrar geliyor. Arka park sensörleri de devre dışı kalıyor. Servisin ilgisizliği nedeniyle 'kaç defa güncelledik' demelerine rağmen sorun devam ediyor ve bu durumdan dolayı gerçekten aldığımıza pişman olduk.

Ahmet

Merhaba Destek olmak için bende sorunumdan ve çözümünden bahsetmek istiyorum. Benim aracım 2021 model Octavia 1.0 e tec Premium. Aracın multimedya sistemi 10 Sn. Ye de bir kendi kendini kapatıp açıyor akabinde sos arızası ve park sensör hatası veriyordu. Yetkili servis, multimedya servisleri hepsi ekranın değişmesi gerektiğini söyledi. Bende ekranda bir hatanın olmadığını eğer hata olsa açık olan 10 saniyede ekranda hiçbir şeyin çalışmayacağını söyledim. Mib3 kutusunda bir problem olacağı aklıma geldi. Bunu değiştirmek daha doğru olur dedim. Bir gün çözüm için internette araştırırken yeni bir güncelleme olduğunu gördüm. Flasha indirdim kendi güncellememi kendim yaptım. İlk basta flashı görmedi sonra flasha nasıl yüklenmesi gerektiğini İngilizce kaynaklardan öğrendim. Ve araca bağladım. Benim sorunum bu şekilde çözüldü. Umarım yardımcı olabilmisimdir. Bir çok servis değişim karlı olduğu için güncellemeyi yapmıyor maalesef.

Çağatay

Merhaba 2023 Octavia hyprid multimedya kapanıyor, bazen açılmıyor, bazen tamamen kapanıyor ve sos kırmızı yanıyor ise torpido gözünde bir parça arızalı olduğu için benim sorunum parça değişimi ile giderildi. Mersin Skoda servisi bu işi düzeltti.

Eser

Merhaba. 2023 model 1.5 e-tech var bende. Yeni aldım daha. Aldığımın 1. Haftasında multimedya ekranı kendiliğinden kapandı sonra "manevra frenleme devre dışı, park yardımı devre dışı" vb. Hatalar vere vere en sonunda sos ışığı yanana kadar devam etti. Sos ışığı yandıktan sonra aracı kapatıp açtığımda arıza düzeliyor. Acaba yaşadığın sorun böyle bir sorun muydu. Gittiğim servis " GET-fy" diye bir parça değiştirdi. Ardından ekranı değiştirdi ancak sorun halen devam ediyor. Rica etsem yaşadığın soruna ait detay ve çözümü hakkında bilgi verebilir misin. Cidden çok usandım bu hatadan.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia Kronikleri Servis Çözümsüzlüğü

İsmail
16 Eylül 2023 22:46

Skoda Octavia'nın Garantisi Bittikten Sonra Başlayan Sorunlar Ve Yüksek Masraflar

Kübra
12 Kasım 2024 11:39
Edip sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia'nın Sürekli Arızaları Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyet Yaşatıyor

Edip
26 Haziran 13:27