Skoda Kodiaq Arıza Servis İlgisizliği

13 Kasım 2023 12:19

Skoda Kodiaq aracımız ile yurt dışı gezisine çıktık. Araç henüz 4 yaşında olmasına rağmen, tüm bakımlarını çıkmadan önce yaptırmış olmamıza rağmen, gezimizin ikinci gününde araç 'şanzıman acil işletimde geri vitese takılamaz' arızası verdi. Dur kalk yaparak devam ettik ancak arıza sıklaştı ve araba çalışmaz hale geldi. Bilmediğimiz bir yerde, bilmediğimiz bir ülkede, bir şekilde çekici bulup aracımızı çektirdik. Milyonlarca liralık araba ile mağdur olduk. Arıza sebebiyle aracı Türkiye'ye çektirmemiz gerekecek. Skoda servisi ile iletişime geçtiğimizde, yurt dışında yapacakları bir şey olmadığını ve hiçbir yardım ya da desteklerinin olamayacağını ifade ettiler. Şimdiye kadar araçtan memnunduk ve yine Skoda almayı düşünüyorduk, ancak bu yaşadığımız olaydan sonra düşünmüyorum. Başımıza gelen bu olayı tüm mecralarda anlatarak, Skoda'dan dolayı yaşadığımız bu olumsuz tecrübeyi herkesin bilmesini sağlayacağım.

profile profile profile

Merhaba aynı sorun bizim de başımıza geldi nasıl çözebildiniz yardımcı olursanız çok memnun olurum

Vedat

Sorunu çözebildiniz mi bilgi verebilir misiniz aynı sorunu bugün bende yaşadım

Sorunu çözebildiniz mi acaba?

Yeni Skoda Kodiaq Üretim Hatası

Yiğit