Taner sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Safe CP Hatası

12 Mart 2023 19:36

07/03/2023 tarihinde 0 km olarak aldığım Kamiq model aracım 12/03/2023 tarihinde 800 km de iken ''Safe CP'' arızası verdi. Multimedya ekranı çalışmıyor ve gösterge panelindeki tüm ışıklar yanıyor. Yol yardımı aradım servis randevusu verdiler yarın servise götüreceğim. Benzer arızanın çok kişide olduğunu gördüm. Umarım bu problem kısa zamanda çözülür.

16 Nisan 2023 18:09

Skoda Kamiq Safe CP Hatasından bıktık yıldık artık yeter. Yarın mahkemeye başvuruyorum böyle bir araç satışı olamaz. Maden hatalı üretim var satmayın. Aracı alalı bir ay oldu haftada bir hata veriyor. Her hafta sonu hata. Ailem ile bir yere gidemez oldum. İl dışına çıkacağız acaba hata verir mi yolda mı kalırız takla mı atarız belli değil. Bu hafta sonu plan yapmıştık yurt dışına çıkacaktık otoparka indik ne görelim safe CP hatası. Tüm elektronik donanımları kapalı araç. Ailecek mağdur olduk. Skoda'nın veya ilgililerin bu konuya acilen kalıcı bir çözüm bulması ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Aksi halde bu süreçte yaşayacağımız pişmanlık ve psikolojik yıpranmadan dolayı ve ayıplı veya hatalı aracın satılması sebebiyle her türlü hukuki yola başvuracağım.

16 Nisan 2023 18:08

profile profile profile
26 Mart 2023 12:47

26/03/2023 tarihinde aynı hatayı yine verdi araç. Skoda' dan çözüm bekliyoruz.

29 Mart 2023 22:23

Skoda globale sorunu bildirdim. Türkiye'de mağdur kullanıcı sayısının çok olduğunu belirttim. Umarım çözüm bulunur.

07 Nisan 2023 19:18

Bugün üçüncü defa hata verdi. Bu işe acil çözüm bekliyoruz

16 Nisan 2023 18:01

16/04/2023 tarihinde aracım dördüncü defa safe CP hatası verdi. Bu duruma acil çözüm bekliyorum.

25 Nisan 2023 19:27

25/04/2023 tarihinde aracım beşinci defa safe CP- bileşen koruma hatası verdi. Bu defa airbag çalışmıyor yazısıda çıktı. Benim ve ailemin canını riske atan Skoda sizden cevap bekliyorum.

13 Mayıs 2023 19:39

13/05/2023 tarihinde aracım beşinci defa safe CP- bileşen koruma hatası verdi.

13 Mayıs 2023 19:39

13/05/2023 tarihinde aracım altıncı defa safe CP- bileşen koruma hatası verdi.

04 Haziran 2023 17:19

30/05/2023 tarihinde aracım yedinci defa safe CP- bileşen koruma hatası verdi.

20 Aralık 2023 22:24

Yazılım güncellemesi ile sorun çözüldü. Ancak tekrarlanmayacağının garantisini veremediler.

Yorumlar (27)

Cansu

Taner bey mahkemeye başvurdunuz mu, sonuç nedir?

Taner

10.000 km geçtim güncellemeden sonra. Arıza olmadı.

Cansu

Taner bey o test güncellemesiymiş. Biz de güncellettirdik 100 km olmadan tekrar arıza verdi maalesef. Asıl yazılım 2024te gelmesi planlanıyormuş.

Taner

Mahkemeye kadar uzamadan yazılım güncellemesi geldiği için anlaşma sağladık. Aynı arızanın tekrarlanması durumunda vay skodanın haline. Dosyamız duruyor.

Merhabalar ne sonyca vardınız eğer çözülmedi ise vagcom Ankara'ya gidebilirsiniz hem iyi çalışıyorlar kalıcı çözeriz dediler

Merhabalar çözüldü mü sorun?

Reşat
Reşat

Merhaba Taner bey, son durum nedir acaba? Bende de aynı durum söz konusu

Şikayeti Çözüldü

20 Ocak 2023 tarihinde sıfır aldığım Kamiq aracım abartmıyorum 12. Kez safe CP uyarısı verdi. Eeeeee yetti artık! Sabır kalmadı. Hep oyalama sözler, bekliyoruz! AR-GE çalışıyor! Acil yol yardımı gönderelim! Çözüm ne? Bekliyoruz. Skoda büyük firma mutlaka çözer! Eee çöz o zaman!

Alper

Durum nedir Taner Bey? Bu hatanın geçtiği arabalar var mı? Yoksa sürekli devam mı ediyor? Bende de aynı problem var.

Taner

Son güncellemeyi de yüklettim hatayı tekrar verdi

Enes
Enes

Taner bey var mıdır bir gelişme halledebildiniz mi? İletişime geçebilirmiyiz?

Alper

Sizde de aynı sorun mu var Enes Bey? Durum nedir?

Ömür
Ömür

2023 Premium scala sahibiyim Bende de bar aynı sorun. Bir çözüm bulacaklarını da düşünmüyorum açıkçası.

Wagcom Ankara'ya gidin yapacaklardır...

Muhammet
Muhammet

@Taner hocam çözüm yolu bulabildiniz mi? Aynı hata bende de oldu mahkemeye ortak verebiliriz firmayı dava edebiliriz.

Yağız
Yağız

Bende en az 10. Kez bu uyarıyı vermiştir. Şimdi yine verdi yanımda 10luk alyanla geziyorum.

Skoda Kamiq Safe CP Hatası
İbrahim

Sosyal medyada daha fazla dile getirmeliyiz bence. Aynı arızayı bir yıldır śkoda Kamiq de yaşıyorum. Sadece oyalıyorlar. Bu markayı alacakların daha düşünmelerini gerektiğini düşünüyorum.

Çiğdem
Çiğdem

Merhaba, aynı sorunu ben de 3 kez yaşadım, ve daha da yaşayacak gibiyim yurt dışına sürekli mail atıyorum ama hiç kaale almıyorlar. Yurt dışı Türkiye'ye topu atıyor, Türkiye yurt dışına topu atıyor. İnanın bıktım, bizim gibi mağdur olan bir sürü insan var organize olup dava yoluna gitmemiz lazım. İletişim paylaşımı yapabiliyor muyuz?

İbrahim

Aynı sorun benim 2022 Skoda Kamiq de var. 1 yıldır uğraşıyorum. Açıkçası oyaladıklarını düşünüyorum. Bu markayı alacak kişilerin de düşünmesi gerektiğini söylüyorum.

Sibel
Sibel

Taner bey aracınızdaki sorunu halledebildiniz? Bugün şubat ayında aldığımız Skoda Kamiq aracımız aynı hatayı verdi. Yorumlarınızı okuyunca bayağı tedirgin olduk sürekli tekrarlıyorsa nasıl olacak? Diye endişelendik mahkemeye verdiniz mi? Acaba

İbrahim

Aynı arıza benim Skoda Kamiq 2022 de var. 1 yıldır aynı arıza sürekli tekrarlıyor. Bizi oyaladıklarını düşünüyorum. Kimseye de bu markayı alacakları zaman düşünmeleri gerektiğini söylüyorum.

Taner

En son 25/04/2023 tarihinde hata verdi. Henüz yeni hata vermedi. Salı günü Skoda merkeze ihtarname çekeceğiz. Gelişmeleri paylaşırım.

Şikayeti Çözüldü

Benim araçta 1600 km de beş kez safe CP hatası verdi. Çok can sıkıcı. Firmanın da a çok çaba harcadıklarını düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede çözüm bulunur

Taner

Ben artık yıldım bıktım mahkemeye başvuracağım. Toplu olarak mahkemeye gidelim.

Ugur sonuçtan memnun değil

Skoda Kamiq'ta Sürekli Arıza Ve Garanti Kapsamı Sorunlarıyla Mağduriyet

Ugur
14 Ağustos 2025 00:15
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Aküsü Garanti Kapsamı Dışında Değerlendirilmesi

Şükrü