Demet sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Yunanistan Ayakkabı Skechers

Yurt Dışı Yunanistan Ayakkabı Skechers
11 Ağustos 2023 19:05

Ayin 5 de Yunanistan'dan Skechers mağazasından ayakkabı aldım. Diğer tekini vitrinden verdiler. Orada dikkat etmedim. Ertesi gün Türkiye'ye gelince ayakkabıya bir baktım renk tonu var güneşten rengi solmuş. Az önce de dilindeki üretim tarihine baktım. Biri 2022 biri 2021 Skechers Turkiye ile iletişime geçtim. Fatura isteriz yok bu Skechers'ten alınmamış bir suru ıvır zıvır. Tex Free faturası verdiler (tex de almadık zaten ) orada Skechers yazıyor. Banka dekontumu verdim orada da Skechers yazıyor. Yunanistan şubenin konumu attım. Yinede yardımcı olmadılar. Dünya kadar para verdim asla kimse çözüm odaklı değil Skechers benim için bitti artık tüm güvenirliliği şu an gözümde sıfır ayakkabı elimde kaldı

profile profile
14 Ağustos 2023 09:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Demet
Demet
16 Ağustos 2023 01:04

Mesaj ile yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Kesinlikle çözüm odaklı değiller. Kendi hataları resmen dünya para verip aldığım ayakkabı elimde kaldı. Kesinlikle müşteri memnuniyeti on planda tutmayan hiçbir firmadan tekrar alışveriş yapmamalıyız ki müşteri kıymeti bilsinler. Benim için Skechers serüveni bitmiştir. Bir daha kapısından bile geçmeyeceğim. Satana kadar çok sevimli davranıp her zaman ürününün arkasında olduğunu söyleyip, sorun çıktığında asla urununun arkasında durmayan bir firma

26 Ekim 2023 10:25
Skechers Ayakkabı Müşteri Memnuniyetsizliği
Emine sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 16:45
Skechers Açma Yapan Ayakkabı

Tuğçe
06 Haziran 2023 00:50
Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

Feyzullah
08 Aralık 2024 18:49