18 Temmuz 2024 16:40

17 Mayıs 2024 tarihinde Skechers mobil uygulamasından 1 adet 1994959 sipariş numarası ile 3 olduğum Modern D'Lux - Good Start model 36 numara ürün 21 Mayıs'ta teslim edilmiştir. 4 Haziran 2024 tarihinde ayakkabının sağ ayak arka yapışkanlı kısmında açılma meydana gelmiştir. Bu olgu üzerine 6 Haziran 2024 tarihinde ürünün kendi kutusu ve içerisinde bulunan ürün iade/değişim barkodlu fatura yerine geçen fişi ile birlikte müşteri temsilcileri ile görüşerek anlaşmalı olan Yurtiçi Kargo (Ayazağa/İstanbul) şubesi 1052617854 kodu ile incelemeye gönderdim.

Yurtiçi Kargo kuryesi tarafından benden ekteki görselde detaylı görebileceğiniz üzere tam teşekküllü teslim alındı. 11 Haziran günü kurye tarafından kutu üzerindeki fatura yerine geçen iade/inceleme barkodlu fişin zarar gördüğü için 6 Haziran'dan 11 Haziran gününe kadar şubede oradaki çalışanlar tarafından bekletilip şahsıma geç bilgi verilmiştir. 11 Haziran günü ürünü tekrar kargolayıp 26 Haziran tarihinde tüm bu süreci anlatan bir mail attım m****************@skechers.com.tr adresine.

16 Temmuz 2024 tarihinde inceleme talebimin akıbetini öğrenmek için 0850 488 02 00 müşteri hizmetleri numarasını arayarak bilgi almak istedim. Hattı karşılayan müşteri temsilcisi 26 Haziran 2024 tarihinde "kutu içinde fatura bulunamadığı için incelemeniz reddedilmiştir" cevabını verdi. Temsilciye tarafıma neden bu bilginin verilmediği ve ürünümün neden gönderilmediğini sorduğumda ise "Yurtiçi Kargo'ya biz haber verdik" cümlesini kurup benimle ve siparişimle hiçbir ilişiği olmayan GSM numarasına SMS attıklarını belirttiler.

Bu temsilci ile konumu çözüme ulaştıramadığım için tekrar aradım ve yeni hatta çıkan müşteri temsilcisi M******* Bey beni detaylıca dinleyip konuyu yakinen takip edeceğini belirtti. 17 Temmuz 2024 saat 9.11'de 1-373458 talep numarası ile işleme alındığı SMS gönderildi telefonuma. 18 Temmuz 2024, 14.33'te ise 1-373458 talep numarası ile incelenen ürünümde üretim kusuru bulunamadığı SMS'i paylaşıldı.

Totalde 14 gün kadar kullanabildiğim ayakkabının kullanıcı hatası olarak sonuçlandırılmasını reddediyorum. Ayakkabıya yapışkanı kalkması sebebiyle kullanıcı hatası sonucu çıkarılması, Skechers markasının ürünlerinin arkasında durmadığı ve müşterilerine kıymet vermediğini ortaya koymaktadır.

Gerek anlaşmalı kargosu, gerek müşteri hizmetleri, gerek iletişim kopuklukları ile ben 43 gündür mağdur edildim ve hakkımı aramak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

18 Temmuz 2024 17:00 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Cemile
02 Şubat 2024 21:21
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
10 Haziran 2025 16:51

Ferhat
12 Temmuz 2023 16:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 00:44
skechers-ayakkabida-kisa-surede-acilma-ve-degisim-talebinin-reddedilmesi-5.jpg
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2025 11:49
Skechers Kategorileri