Melike sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Kız Çocuk Ayakkabı Koku Şikayeti

Melike
11 Şubat 2024 15:24

Skechers kız çocuk ayakkabısı birkaç kez giyildikten sonra inanılmaz bir koku yapmaya başladı. Ayakkabının içini defalarca silip, havalandırmamıza rağmen kokuyu gideremedik. 2 aylık ayakkabıyı giymeyi bıraktık. Havalar ısınınca tekrar giyelim dedik kokudan giyilemeyecek durumda. Skechers firmasının ürünümle ilgili sorunu çözmesini talep ediyorum.

22 Şubat 2024 11:24

Skechers marka kız çocuk ayakkabısı alındığı ilk haftalardan itibaren kokmaya başladı. Ara verdik ayakkabıyı havalandırdık. Tekrar giyinmeye başladığımızda aynı şikayet devam etti. Ayakkabıyı Buyaka AVM Skechers mağazasına götürdüm incelemeye alındı. Ayakkabıda üretim hatası bulunmamış! 6 yaşındaki çocuğum başka marka ayakkabı giyince ayağı kokmuyor da, Skechers marka ayakkabı giyince neden kokuyor. Üretim hatası var ve kabul et Skechers.

Skechers markasının ürünün arkasında durmasını ve mağduriyetimi gidermesini istiyorum.

1708590246069.img-9937.jpg
22 Şubat 2024 10:46

Skechers mağazasından aldığım 2 aylık kız çocuk ayakkabısı kokuyor. İncelemeye alındı. Üretim kaynaklı hata değilmiş! Başka markaya ait ayakkabıyı giyince kokmayan ayaklar, Skechers marka ayakkabıyı girince 1 saat içinde kokmaya başlıyor. Ürünün arkasında durmayan Skechers markasını ürünün arkasında durmasını ve mağduriyetim giderilmesini istiyorum.

22 Şubat 2024 10:40

Skechers markalı kız çocuk ayakkabısı kokuyor. İncelemeye alındı üretim kaynaklı hata değilmiş! Bu nasıl başından savma bir iş. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Skechers ürünün arkasında durmuyor.

Başka marka ayakkabı giyen çocuğumun ayağı kokmuyor, neden Skechers Marka ya ait ayakkabıyı giyince kokuyor. Üretim kaynaklı sorun ve kabul etmiyor.

12 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Recep sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 21:21
Skechers Çocuk Ayakkabısında Meydana Gelen Koku Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 09:56
Skechers Ürünün Arkasında Durmuyor!

26 Ekim 2023 08:47
Skechers Katlanılmaz Ayakkabı Kokusu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 12:51
Skechers Ayakkabıda Beklenmedik Koku Problemi