Osman sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 12:01

Maltepe Piazza AVM Skechers mağazasından (Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş.) Skechers Arch Fit Charge Back 232042 CCBK model ayakkabı satın aldım. Ayakkabıyı 4-5 kere giydikten sonra arka iç kısmında yırtılma meydana geldi. Ayakkabının altındaki fiyat etiketi bile düşmeden iç kısmının bu kadar çabuk yırtılması anlaşılır gibi değil. Ürünü satın aldığım mağazaya geri götürdüm. İncelemeleri sonucunda herhangi bir hata olmadığı söylendi. Bunun üzerine Maltepe Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum ve uzman bir bilirkişi atandı. Bilirkişi, ayakkabının hatalı olduğunu belirledi. Maltepe İlçe Hakem Heyeti, ayakkabının ayıplı mal olduğuna ve talebimin haklı olduğuna karar vererek, ayakkabının bedelinin tarafıma iadesi ve ayakkabı ile faturanın mağazaya teslim edilmesine hükmetti. Ayakkabı ve faturayı 05.07.2023 tarihinde mağazaya teslim ettim fakat Skechers Mağazası (Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş.) Hakem Heyeti'nin kararını uygulamayı reddetti. Ödemeyi yapmamak için çeşitli taleplerde bulundular. 0850 488 02 00 numaralı Müşteri Hizmetleri'ni iki kez aramama rağmen çözüm sunulmadı ve sürekli oyalama taktikleriyle karşılaştım. Ayakkabıyı satın alalı 1,5 yıl oldu ve 1888 TL'ye aldığım benzer kalitedeki ayakkabılar bugün 3000-4000 TL aralığında. Şu aşamada ayakkabının bedelini ödeseler bile enflasyon nedeniyle paranın değeri düştü. İcra yoluna gitmek zorunda kalacağım ve bir avukata vekalet vermenin maliyeti şu anda yaklaşık bin TL civarında. Bir ayakkabı yüzünden büyük sıkıntılar yaşadım. Mağazaya defalarca gidip geldim, Hakem Heyeti'ne ve bilirkişiye ayakkabıyı göstermek için uğraştım. Skechers markasının ürünleri kalitesiz ve ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Hem paramı hem de ayakkabıyı kaybettim.

26 Aralık 2023 12:33 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Osman
Osman
26 Aralık 2023 13:01

Skechers yetkilileri, yazdığım şikayeti okudunuz mu? Okuduysanız, okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Daha önce defalarca müşteri hizmetlerini aradım bir çözüm bulmadılar. Şimdi bana diyorlar ki müşteri hizmetlerini arayın. Skechers markasından sadece uzak durmayın, kaçın kaçın! Belgeleri Hakem Heyeti kararını sundum param ve ayakkabım gitti.

Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Cemile
12 Mart 2025 13:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 23:14
Skechers Ayakkabı Kalitesiz Ve Firma Ürünün Arkasında Durmuyor
Cantuğ sonuçtan hiç memnun değil

Cantuğ
05 Aralık 2023 14:53
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Şevket
27 Kasım 2024 11:00