05 Ekim 2023 22:10

03.09.2023 Tarihinde İzmit Outlet Center Skechers ayakkabı mağazasından eşime almış olduğum spor ayakkabı 22 gün sonunda sağ ve sol topuk iç astar kısımlarında açılma, yırtılma, meydana geldi, 25.09.2023 tarihinde ayakkabıdaki problemlerden ötürü ürünü almış olduğum mağazaya getirerek durumu bildirdim ve ürünü fabrikaya kontrol edilmek üzere gönderileceği söylendi. Fabrikaya giden ürün için 02.10.2023 tarihinde gelen bilgi üretim aşamasından kaynaklı hata olmadığıydı ve ürün değişim yapılamayacağı bildirildi. 22 günlük bir ayakkabıda böyle bir problemle ilk defa karşılaşmış bulunmaktayım.

06 Ekim 2023 09:24 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Fatih
Fatih
06 Ekim 2023 15:08

Mağazadan arkadaşlar iletişim sağladı lakin fabrikadan gelen yazının aynısını dile getirdiler... Ürün üretim hatası değil değişim ya da iade olmuyor diye... Bende ilçeme bağlı Tüketici Hakem Heyeti'ne evraklarla beraber müracaat ettim oradan gelecek cevaba göre hareket edeceğim artık... Ama üzülerek söylemem gerekirse iyide para verdiğim ve 20 günde ayakkabının belirttiğim yerden deforme olması, yırtılması beni Skechers markasına karşı bir geri adım attırdı, edindiğim bu tecrübemi eş, dost, arkadaşlarla paylaşacağım...

10 Aralık 2023 16:42
Özge sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 17:46
skechers-ayakkabinin-ic-astarinin-erken-yipranmasi-ve-yetersiz-musteri-destegi-2.pdf
skechers-ayakkabinin-ic-astarinin-erken-yipranmasi-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.pdf
Akın sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 20:42
Skechers Spor Ayakkabı İç Yan Astarı Açılması
Burak sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 12:36

17 Ocak 2024 23:59