Metin sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 13:29

19.06.2023 tarihinde Çorlu Boyner mağazasından Shechers marka bot satın aldım. Yaz mevsiminde satın aldığım botu, ancak 2023 Aralık ayında giymeye başladım. Kış mevsimi boyunca yoğun olarak botumu kullandım. 2024 Mart ayının ortalarından sonra, havalar ısındığı için botu giymeyi bıraktım. Yaklaşık olarak 3-4 ay gibi bir süre kullandım.
Bu kadar kısa süre kullanmış olduğum botumda, aşağıdaki görsellerde de göründüğü gibi, ayakkabının tabanı eridi. Ayrıca tekstil kısımları yan taraflardan yırtıldı. 2 defa incelemeye göndermeme rağmen, ikisinde de "Ret" yanıtı geldi.
Gene Shechers marka, günlük kullanılabilecek bir adet ayakkabım var. Yaklaşık 3-4 senedir yoğun olarak kullanıyorum. Ne tabanında erime, ne de tekstil kısmında yırtılma söz konusu değil.
Satın almış olduğum botta üretim hatası olmasına rağmen, ısrarla kusurlu ürünü iade almıyorlar.
3-4 ay kullanmış olduğum ayakkabının, tabanının erimesi nasıl kullanıcı hatası olabilir?

22 Mayıs 2024 14:26 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 20:44
İzmit 41 Burada AVM Boyner Mağazasında Alınan Skechers Bot Yırtılması
İzmit 41 Burada AVM Boyner Mağazasında Alınan Skechers Bot Yırtılması
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 12:52
Skechers Botun Beklenmedik Yıpranması
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 11:14
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
26 Ağustos 2023 23:18
Skechers Marka Bot'un Islak Zeminde Kullanılmaması
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
03 Aralık 2024 19:34