Av. sonuçtan hiç memnun değil

Siyar Akboğa Studio İade İşleminde Süründürüyor

29 Nisan 2024 11:36

Siyar Akboğa'nın internet sitesinden yapmış olduğum alışverişte siparişimi iade etmek istedim ve internet sitesinde iade koşulları yazmadığını fark ettim ve bunun üzerinden Instagram üzerinden iletişime geçtim. Öncelikle iade değil de ürünün daraltılması teklif edildi ve bunu kabul etmemem üzerine iade işlemi için bilgi verildi. Ürünü hemen kargolamam için kargoda kaybolur diye söylemlerde bulunarak ısrarcı davranış üzerine hemen ertesi gün kargoladım ve iade kargo bilgilerini gönderdim. İadem kendilerine ulaşmasına rağmen ödeme yapmadılar. Bunun üzerine defalarca Instagram üzerinden iademin yapılmasını talep ettim ve hep beni oyaladılar. En sonunda 14 günlük paramı gönderme süreleri geçtikten sonra ısrarlarım üzerine paramı gönderdiler. Bunun üzerine kendilerine bu deneyimimi paylaşacağımı ilettim ve Instagram üzerinden aşağılama ve saygısızca konuşmalara maruz kaldım. Kendileri beni araştırmış ve avukat olduğumu öğrenmiş bunun akabinde bana mesleğimi de aşağılama yaparak: "sanırım hukuk okumuşsunuz ama marka haklarını tekrar okuyun size tavsiyemiz! " şeklinde gayet fütursuzca cümleler kurarak beni Instagram'dan engellemiş. Tüm konuşmaları kendimde saklıyorum ve ilgili yerlere iletiyorum. Araştırmam üzerine bu site ETBİS'e kayıtlı olmayan bir site olup tercih etmemem gereken bir siteymiş. Gerekli şikayetlerim devam etmekte olup herkesi aydınlatmak isterim.

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Şiyar Akboğa Studio İade Sorunu ve Tüketici Haklarının İhmali!

16 Haziran 2025 22:17
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Miss Sahra İade Sürecinde Yaşanan İletişim Eksikliği Ve Gecikme

20 Mayıs 2025 18:01