Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Rent A Car'da Provizyon Sorunu Ve Saygısız Hizmet

Sixt Rent A Car'da Provizyon Sorunu Ve Saygısız Hizmet
21 Kasım 2024 10:33

13/10/24 tarihinde Sixt Rent a Car şirketinden Karadağ, Podgorica Havalimanı'ndan araç kiraladım. Daha önce de bu yerleşkede başka şirketlerden birçok defa araç kiraladım fakat hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Yaşadıklarımı madde madde sıralayacağım:
Öncelikle, çalışan arkadaşlar saygısız ve yeterli bilgi vermiyor. Aracın fotoğraflarını benim çekip onlara atmamı istediler, daha önce böyle bir işleyiş görmedim. Asıl mesele ise kredi kartımdan 500 Euro provizyon çektiler ve bir ay geçmesine rağmen provizyon ödenmedi. Kendilerine mail attım, iadenin banka kaynaklı olduğunu söylediler fakat bankayla görüştüğümde paranın provizyon olarak görünmediği, işlem olarak çekildiği söylendi. Banka çalışanı arkadaş böyle sorunların yaşandığını dile getirdi. Kısacası, Sixt firmasından bu konuda şikayetçiyim. Konuyu tekrar Karadağ'a gidip gerekli resmi kurumlara ileteceğim.

24 Kasım 2024 11:13

Süreç 30 günü geçti firma herhangi bir çözüm üretemedi sürekli iade edildiğine dair belge göndereceğiz yazıyorlar fakat herhangi bir gelişme olduğu yok muhtemelen bir hata yaptılar farkındalar ve geçiştirmeye çalışıyorlar

Sixt Depozito Mağduriyeti Araç Kiralama

15 Nisan 2024 18:42
Sixt Depozito Mağduriyeti Araç Kiralama

Sixt Rent A Car'dan Alınmayan Depozito İadesi

02 Aralık 2024 17:58

02 Aralık 2024 17:58
Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 21:13