Sivas Numune Hastanesi Kadın Doğum Sorunları

24 Eylül 2024 18:28

Sivas Numune Hastanesi'nin artık gerçekten denetlenmesi gerekiyor. Kimse işini doğru dürüst yapmıyor dense yeridir, herkes tersliyor, saçma sapan cevaplar veriyor. Buna hem doktorlar hem stajyerler dahil. Ayrıca bugün kadın doğumdan B**** O******** isimli şahısta randevumuz vardı ve ilk defa bebeğimizin kaç haftalık olduğunu öğrenmek ve kalp sesini dinlemek için gitmiştik. Randevu saatimiz geldiğinde içeri girdik, yalnız aile yakınları giremiyor şeklinde konuştu. Günlerdir merakla beklediğim anı benim elimden aldılar. Bu benim en doğal hakkımken bu hakkımın elimden alınması benim çok canımı sıktı ve eşim de kalp sesini bir iki saniye duyduğunu söyledi ve kapattıklarını söylediler ve ters ters cevaplar verdiğini söyledi. Yani bu sistemi kendi kafalarına göre mi çıkarıyorlar ya da bu sistemi hangi akıllı kişi çıkarıyor, anlamış değilim. Doktorlar hastaları çok fazla şekilde geriyorlar, herkesin canını sıkıyorlar. Bu nasıl hastane, bu nasıl doktorluk? Hastanenin çok büyük bir şekilde denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu kadar şikayeti artık görüp gereğini yaparlar.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Numune Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Polikliniği

27 Temmuz 2023 14:43

Yanlış Teşhisle Yaşanan Büyük Korku

25 Ekim 2024 13:07
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Numune Hastanesi Bebek Alımı Yapmama

13 Aralık 2023 06:52

Sivas Numune Hastanesi Perinatoloji Doktoruna Şikayet

13 Ağustos 2024 10:10
Sivas Numune Hastanesi Perinatoloji Doktoruna Şikayet
Berna sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 16:42