Gökhan sonuçtan çok memnun

Kozmetik Kampanyasında Eksik Cashback İadesi

Kozmetik Kampanyasında Eksik Cashback İadesi
13 Aralık 2024 12:29

Sipay in kozmetik kampanyasında %10 cashback iadesi yapılıyor. Gratis ten 700 TL lik alışveriş yaptım. 70 TL iade gelmesi gerekiyordu. Hiçbir cashback gelmedi. Firmayla kontak kurduğumda Gratis in kozmetik firması olarak geçmediği bilgisi geldi. Türkiye'nin en büyük kozmetik firmalarında biri kampanyaya dahil değilse ne diyebilirim ki.

31 Aralık 2024 14:51

28.12.2024 tarihinde gitmiş olduğum kaf cafe restoranda 1000 TL lik ödeme yaptım. Sipayin kafe ve restoran ödemelerinde %10 iade kampanyası bulunuyor. Ben de buna güvenerek sipay ile ödeme yaptım fakat kampanyada belirtildiği gibi iade gerçekleşmedi. İademin yapılmasını rica ediyorum.

29 Aralık 2024 15:53

Dün akşam restorana gittik. Daha doğrusu kafe restoran. Yemek sonunda hesabı sipay ile ödedim. 1000 TL. Sipay in kafe ve restoran harcamalarında %10 iade kampanyası var. Ben de hesabıma geri %10 iade olmasını bekledim ama maalesef gerçekleşmedi. Daha önce de Gratis ten kozmetik harcamasında aynı sorunla karşılaştım. Firmanın ciddi bir Bilgi işlem problemi var. Kampanyalar maalesef çalışmıyor. Fişi de ekliyorum. Gittiğim restoranın isminde de "restoran" ibaresi zaten geçiyor. İstanbul'da çok bilinen "kaf Cafe ve Restoran" işletmesi.

16 Aralık 2024 10:03

Sorunumu çözdüler. Teşekkürler

Eda
Eda

Gökhan bey sipay Gratis cashbackinizi geri verdi mi acaba aynı durum başıma geldi?

Gökhan

Evet geri verdi. Şikayet kaydında bulunun. Demek ki hala problemi düzeltmemişler

Gökhan sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 11:16
"Teşekkürler"
Kazım sonuçtan çok memnun

Kazım
09 Eylül 2024 00:57
"Teşekkürler"
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
26 Kasım 2024 20:28