Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Şirketi Güvenimi Sarsarak Mağdur Etti

10 Ağustos 2023 16:13

İstanbul Sefaköy şubesine davet edildim. Kendileri bana müşteri getirmem karşılığında komisyon bedelinin % 10'ununu kazanacağımı ve ne kadar müşteri getirirsem karşılığını alacağımı söylediler. Hatta bununla ilgili operasyona attığı mailleri bile gösterdiler ve benim güvenimi kazandılar Sinpaş'ın büyük ve marka değerli bir şirket olduğu ve kesinlikle mağdur edilmeyeceğimi dile getirdiler. Bunun üzeri ben kendi kardeşim de olmak üzere birkaç müşteri getirdim. Hatta kardeşimin Peşinatı çıkaramadığı için kendi kredi kartımdan ödedim. Bir ay içinde ödememi alacağımı söylediler. Şimdi ödeme yapmıyorlar ve böyle uygulamalarının olmadığını söylüyorlar. Beni, çok zor durumda bıraktılar. 2500000 TL müşteri getirdim. 12500 TL komisyonumu vermiyorlar. Böylesine büyük bir şirket nasıl olur da bu kadar ufak bir paraya tenezzül eder ve mağduriyet yaratır anlamıyorum. Şirketinizin vermiş olduğu sözü yerine getirerek tarafıma komisyon tutarının yatırılmasını rica ediyorum.

14 Ağustos 2023 10:29 (Şikayetten 3 gün sonra)
Murat
06 Eylül 2023 08:30

Hala dönüş yapmadınız beni mağdur ettiniz lütfen mağduriyetimi giderin kesinlikle hakkımı helal etmiyorum, emeğimi çabamı boşa çıkardınız.

Ali

Her şey kayıt olana kadar. Sonrasında hep yokuş tırmala dur telefona çıkmazlar çıksalar ters cevap verirler velhasıl Çok dikkat etmek lazım Sinpaş ve benzeri firmalara Saadet zincirinin dik alası olan firmalardır.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Çorlu'da Şeffaflık Ve Güven Sorunu

07 Mart 20:17

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sinpaş Yapi Tasarrufu'nda Güven Sorunu Ve Sözleşme Mağduriyeti

05 Ağustos 2024 02:16
Murat sonuçtan hiç memnun değil