İlyas sonuçtan memnun

31 Ağustos 2024 12:44
İlyas'ın Teşekkür Mesajı
“Şok market bölge müdürlüğüne 3. Aramamda bilgi gitmiş. Market personeli bölge müdürlüğü şikayeti dikkate aldığı için mağduriyetimi giderdi. Şok market beni 10 gün uğraştırdı ama inisiyatif alan bölge müdürü mağduriyeti giderdi. Kendisini tanımıyorum ama çok teşekkür ediyorum.”

İyi günler Diyarbakır Dicle Üniversitesi tıp Fakültesi karşısında yer alan şok marketten (mağaza kodu 5555)24/08/2024 saat : 15:26 saatlerinde Sinbo sanayı tipi vantilatör aldım. Hastaneden taburcu olduktan sonra Batman iline döndüm. Eve geldiğimde görselde gözüken yerlerde kırıklar olduğunu fark ettim. Şimdi elimdeki kırık bir şekilde yer alan vantilatörü tekrar Diyarbakır'a götürmem çok zor zaten hastamız olduğu için Diyarbakır’da bulunmuştuk. Lütfen bunca işin arasında beni bununla uğraştırmayın. Ben kurumsal bir firma olan Sinbo ve şok markete güvenerek aldım lakin Batman’daki Şok Marketler ürünü Sinbo yetkili Servisinden iade onay formu almam gerektiğini söyledi. Sizden ricam bana bir yol gösterebilir misiniz? İade onay formu nedir bana gönderebilir misiniz. Ona göre Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim değişim süresi bitmeden.
Fişi mevcut görsellere ekledim

02 Eylül 2024 13:30 (Şikayetten 2 gün sonra)
04 Eylül 2024 14:20

%100 Müşteri Memnuniyeti ilkesine uygun davranılmadı maalesef ürüne sattığınız şok marketleri imajınızı lekeledi siz onlara onlar size yönlendirdi. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne gitmek zorunda kaldım ne Şok market ne de Sinbo artık uzak durmamız gereken firmalar

05 Eylül 2024 12:59

Ciğdem sonuçtan hiç memnun değil

Ciğdem
31 Ağustos 2023 18:52
Sinbo Vantilatör Aldık 15 Günde Bozuldu

Gözde
08 Temmuz 2024 11:55

Kırık Çıkan Vantilatör İçin İade Reddi Ve Mağduriyet

Fatma
17 Temmuz 2025 08:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 09:24
Eksik Parçalı Vantilatör Ve İlgisiz Servis