Tayfun sonuçtan memnun değil

Sinbo Çaydanlık Bitmeyen Sorunlar

Sinbo Çaydanlık Bitmeyen Sorunlar
04 Mart 2024 22:48

5 Şubat'ta yeni açtığım dükkana hediye olarak gelen ve ilk defa kullandığım çay makinesi (STM 5827) modelinden çok kötü bir koku yayıldı. Kontrol ettiğimde altında ana kartın yanıp erimiş olduğunu gördüm. Servise telefonla ulaşmak ve durumu sormak oldukça sabır gerektiriyor. WH'ye de 5 Şubat'ta yazmıştım fakat cevap gelmedi. Bunun üzerine siteden kargo takip numarasını alarak ürünü servise gönderdim. Daha sonra 21 Şubat'ta durumu sormak için tekrar yazdım ve 26 Şubat'ta 'kargo takibini verin' şeklinde bir cevap aldım. Hemen cevap verdim ancak onlar hala bir sonuç bildirecekler. Bugün 4 Mart ve hâlâ bekliyorum. Neyse ki, bozuk ürünü üst modeli olan 5845 ile değiştirip PTT Kargo ile geri göndermişler. Ancak bu ürünün alt kısmından yayılan metal kokusu, ne kadar su kaynatıp döksem ve deterjanla silsem de gitmedi. Ürünün içi çizikti ancak 'bir şey olmaz, artık kullanayım' dedim çünkü o koku zamanla geçer diye düşündüm. Bugün ilk defa çay demledim ve üst demliğin çay akan yerlerinden kenarlarından sızıntı yapıyor. Bu ürünlerin insanların sabrını test etmek için mi üretildiğini merak ediyorum. Acil bir çözüm ve cevap bekliyorum, böyle bir durumla daha önce karşılaşmadım.

05 Mart 2024 10:40 (Şikayetten 11 saat sonra)
08 Mart 2024 12:27

Telefon yda wh ile uğraşmayın buradan çok daha hızlı dönüş yapıyorlar. Şikayetimin ertes günü sabah direk dönüş yaptılar. Akıtan üst demliğin yenisini göndermeyi teklif ettiler gönderin dedim. Alt tarafın kokusu o kadar yaptığım işlemden sonra geçmişti. Yoksa bir daha komple geri isteyeceklerdi kim bilir ne zaman gelecekti bir de gene aynı koku ile gelebilirdi riske girmedim. Üst demlik 3 gün sonra elime ulaştı. Evet akıtmıyordu bildiğiniz o bölgelere işlem yapılmıştı bir daha akıtmasın diye kapağı falan da çizik içindeydi. Resimler de ektedir. Şimdi de ararlar rahat bir ses tonu ve gayet normal bir şeymiş gibi kapak gönderelim efendim falan derler ama istemiyorum artık hiçbir şey sıtkım sıyrıldı çünkü. Garantisi süresi boyunca bir sıkıntı olmasın olursa çünkü üşenmeden her defasında göndereceğim servise ve buraya da yazacağım sonrası Allah kerim

Ayben
07 Eylül 2023 11:20
Harun sonuçtan memnun

Harun
25 Nisan 2024 14:50
"Sinbo yetkilileri tarafından arandım. Ürünü tekrar servise istendi. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Ümit
28 Temmuz 2023 23:13
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
13 Kasım 2024 15:41

Garanti Kapsamındaki Çay Makinem 2 Aydır Teslim Edilmiyor, Mağdur Ediliyorum

İlknur
09 Ekim 2025 12:05
garanti-kapsamindaki-cay-makinem-2-aydir-teslim-edilmiyor-magdur-ediliyorum-2.pdf
Sinbo Kategorileri