Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Ümraniye Tepe Üstü Sınav Anadolu Lisesi Öğrenci İlgisizliği

01 Kasım 2023 01:26

Ümraniye sınav Anadolu lisesine çocuğumu yazdırdım özel okul daha iyi eğitim alsın diye 15 gün olmadan okula uyum sorunu çözülmeden hocalarıyla sorun yaşanmış tutanak tutulmuş konuşmak için çağırdılar gittiğimde çocuğumla alakalı uyum sorunu ve öğretmenleriyle sorun yaşandığını söylediler. Bizde çocuğumuzun şu an zor dönemler yaşadığını boşanma arifesinde olduğumuzu ve kendisinin agresif ve psikolojik olarak etkilendiğini kendilerinden bu konuda idareci olmalarını söylediğimiz halde öğrencimizi uzaklaştırma ve okuldan atılma ve sudan sebeplerle öğretmenlerini kollayarak devam edemeyeceğini söylediler. Çocuğumuz şu an hem derslerden geri kaldı ve de şu an için bunların sayesinde yerleştirecek Anadolu lisesi bulamıyoruz. Bu okul ne öğrenci eğitimi verebilir ne de rehberlik hocalığı yaptırabilir 14 yaşındaki bir çocuğa tüm arkadaşları önünde uzaklaştırma verip rencide etmiştir. Aynı zamanda topluma kazandırmak öğrenci yetiştirip vatana millete hayırlı bir iş yapma gibi iyi niyetlerinin olduklarını sanmıyorum. Şiddetle kınıyorum ve sonuna kadar takipçisiyim bu kurumun kesinlikle sınav kurumlarına vermeyin çocuklarınızı 😡

01 Kasım 2023 01:28

İlgisizlik idaresizlik okuldan uzaklaştırma sorun çözmeme rehberlik zayıflığı okul müdürünün okul adına haklı konuşma öğrenciyi haksız bırakma uzaklaştırma yerine okuldan atılma kararı verme yetkisi konuştuğumuz halde kabul etmemeleri ve şu an öğrencimiz evde okul bulamama ve her gün arayıp öğrencinizin kaydını alın deyip geçmeleri gidip konuştuğumuz halde hocalarını haklı gösterip ilk ayda tutanak tutturup okuldan atılması 14 yaşındaki bir çocuğun psikolojik baskılara maruz kalması durumu anlattığımız halde ebeveynler olarak boşandığımızı psikolojik sorunların olduğunu söylediğimiz halde müdür bey idareci olmayıp okula istememesi durumlarına maruz bırakıldık şiddetle kınıyoruz ve bu okulu tasvip etmiyoruz

04 Kasım 2023 11:10 (Şikayetten 3 gün sonra)
Huseyin
Huseyin
04 Kasım 2023 11:45

Sizin disiplin anlayışınız öğrenci sorunu çözümü eğitim ve bu memlekete eğitimli öğrenci yetiştirmek olması gerekir tam tersi sorun yaratıcı sorumluluktan uzak ilk hatasında okuldan atılmak olmamalıdır hiçbir kurum ve kuruluşlar söz konusu eğitim olursa buna yetkisi olmaz olmamalıdır toplumdan dışlayıcı değil topluma kazandırıcı kurum olmasınız buna tahammülü olmayan siz başka kurum sizin şartlarınızın ücretinizin yarısına seve seve kabul edip eğitim süreci başlamış bulunmaktadır umarım sesimi duyan olur ona göre sizi sorgulamadan öğrencisini size vermezler aynı zamanda ödediğim kitap ücreti acilen hesabıma geri ödenmesi gerekir aksi takdirde hakkınızda nilli eğitim ve diğer kurumlara şikayetde bulunup hukuki süreçten kaçınmayacağımı tarafınıza belirtmek isterim.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Tavukçuyolu Şubesi Eğitim

19 Haziran 2024 16:46
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Sınav Kurs Ahimesut Ayrımcılık Kötü Hizmet

21 Aralık 2023 18:30
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Ümraniye'de Öğretmenler Tarafından Fiziksel Ve Psikolojik Şiddet!

04 Ağustos 2023 03:32

Oğuzkaan Koleji Mağdur Etti!

12 Ocak 2025 19:32

Okyanus Koleji Beykent Şubesi