Sigortam.net En İyi Fiyat Garantisi Tam Bir Yalan

Sigortam.net En İyi Fiyat Garantisi Tam Bir Yalan
18 Mayıs 2024 11:57

En iyi fiyat garantisi verdiklerini beyan eden sigortam.net'in teklifine göre en iyi fiyat garantisi verdikleri için ray sigortadan 18.05.24 tarih saat 08.00 de trafik sigortası yaptırdım. 10.500 TL'ye. Daha sonra Aksigorta bana 7.500 TL fiyat verildi. Firmanızı aradığımda yapacak bir şey yok iptal edemeyiz dediler. Müşteri memnuniyetini hiçe sayan Tüketiciyi yanıltan en iyi fiyat garantisi verip tüketiciyi yanıltan zarara uğrayan şirketinizden şikayetçiyim. Hem beni zarara uğrattınız hem de mağdur ettiniz.

18 Mayıs 2024 12:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

21 Mayıs 2024 12:44

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen, bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:33
Fatih sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2024 13:13
"Müşteri memnuniyeti ekibinden Arzu hanım aradı ve gelecek sigorta poliçem de telafi edeceklerini iletti"
Sigortam.net Müşteriyi Mağdur Ediyor!
Sigortam.net Müşteriyi Mağdur Ediyor!
Canan sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 23:21
Meryem sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 20:14
"Müşteri temsilcisi Uğur bey tarafıma ulaşarak çözüm odaklı yaklaştı ve şikayete konu olan problemin çözülmesinde büyük oranda yardımcı oldu, kendisine teşekkür ederim."