Sigortaladım.net'te Taksit Sorunu ve İlgisizlik

Sigortaladım.net'te Taksit Sorunu ve İlgisizlik
02 Ekim 2024 17:38

01.10.2024 tarihinde Sigortaladım üzerinden kasko yaptırdım. Benimle konuşan Ö**** C**, değerli Sigortaladım çalışanı, poliçemi 9 taksit üzerinden yaptığını söyleyerek beni yanılttı. Poliçemi incelediğimde 3 taksit yapıldığını gördüm. Mail atmama rağmen bana dönüş sağlanmadı. Sigortaladım.net'i 2 kere aradım. İlk aradığımda hemen dönüş sağlayacaklarını söylediler ama aramadılar. İkinci aradığımda sağ olsun B***** Ö**** adlı çalışan bana 9 taksit olamayacağının bilgisini verdi ve çözüm önerdi.
Ben Sigortaladım.net'ten ve özellikle beni yanıltan o kişiden şikayetçiyim. Sorunum çözülmediği takdirde Tüketici Hakları'na başvurup dava açacağım!

03 Ekim 2024 13:47 (Şikayetten 20 saat sonra)
04 Ekim 2024 11:14

Sayın Selime G, Şikayetiniz ile ilgili bilgilendirme yapmak için sizi aradığımızı ancak ulaşamadığımızı belirtmek isteriz. Konu ile ilgili sizi tekrar arayarak bilgilendiriyor olacağız. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. sigortaladım.com ‘sigortaladım, rahatladım’

07 Ekim 2024 10:46

Hilal sonucu yetersiz buldu

14 Kasım 2024 21:09

16 Nisan 2024 18:05

Eksik Bilgilendirme Ve İptal Sürecinde Mağduriyet Yaşadım

25 Haziran 20:42
Adem sonuçtan memnun

12 Haziran 2024 17:16
"Marka sorunumu giderdi. Ancak; maalesef, sorunumu kendileriyle iletişime geçtikten 20 gün sonra, ve Şikayetvar platformuna yansıdıktan sonra, yani bir anlamda zoraki giderdi. Teşekkürler..."
Sigortaladım.com Sözünde Durmuyor. Kampanya Hediyesini Vermiyor.
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Sigortaladım.com Yanlış Kasko İşlemi Ve Fiyat Artışı Nedeniyle Mağduriyet

05 Temmuz 01:24