Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hatalı Karar Ve KTT De Yer Alan A Aracı Ve B Aracının Plaka Karışması

30 Nisan 2024 18:54

24.04.2024 tarihinde 34YN4891 plakalı aracımla Maslak Atatürk oto sanayi 2. Kasımda 22. Sokaktan 31. Sokağa geçerken yan yoldan gelen 34YJ4204plakalı araç sağ ön yolcu kapısından vurdu. Hızı yükselti yola kontrolsüz çıktı ve yaklaşık 1 mt fren izi oluştu. Aracımla yolun yarısını geçmiş olmama rağmen hızlı geldiğinden duramayıp sağ yolcu kapısından vurdu. 30.04.2024 tarihinde küsur b aracına verildi. KTT de a aracı benim kendi aracım b aracı ise karşı tarafın aracı. Sonuçta b aracı hatalı bulunmuş fakat benim plakam yazıyor. Bu hatanın düzeltilmesini talep ediyorum.

02 Mayıs 2024 19:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Yorumlar (5)

Hüsama

Merhaba, bende aynı sorunu yaşadık bugün sonuç ne oldu sizde. A aracı olmama rağmen b gözüküyor ve hatalı bulundum.

Ceren

Maalesef iki dokümanın bu konuda bağlayıcılığı yokmuş

Ceren

Merhaba, konuyu çözüme ulaştırabildiniz mi? Aynı durumu ben de yaşıyorum

Hüsama

Aynı sorunu bende yaşadım çözüm alabildiniz mi

Hsyn

Aynı şey bugün benimde başıma geldi, ne yapmamız gerekiyor acaba?

29 Nisan 2024 21:01
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hatanın Düzeltilmesini Talep Ediyorum