Siemens Buzdolabında Kronik LED Işık Sorunu

23 Aralık 2024 20:32

Kalitesine ve sağlamlığına güvenerek 5 yıl önce evimdeki tüm beyaz eşyaları Ankara Siemens bayisinden aldım. Ayrıca etrafımdaki insanlara da hiçbir sorun yaşamadığım konusunda tavsiyelerde bulundum.

Ancak Siemens marka KG76NAI32N/15 model buzdolabımın LED ışığı kendi kendine bozuldu. Buzdolabı geldiği günden bu yana aynı yerinde durmakta, evde çocuk yok, iki kişiyiz ve akşam 7'ye kadar evde yokuz. Yani bu şartlarda günde ne kadar sıklıkla kullanılabilir?

Yaptığım araştırmalarda bu sorunun Bosch ve Siemens markalarında (ikisinin de üreticisi aynı) kronik bir problem olduğunu gördüm. Bununla birlikte Bosch markasının müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyet göstererek bu sorunu çok cüzi fiyatlara çözdüğünü de gördüm. Bu sitede bile bir sürü örnek görebilirsiniz.

Bu sebeple söz konusu LED ışık sorununun müşteri memnuniyeti doğrultusunda makul bir şekilde çözülmesini rica ediyorum.

24 Aralık 2024 14:49 (Şikayetten 18 saat sonra)

31 Aralık 2024 02:26

Siemens Buzdolabı İç Aydınlatma Problemi

02 Haziran 2024 22:49
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Elektrik Sonrası Çalışmayan  Buzdolabı

01 Mayıs 2024 19:04
Uğur sonucu yetersiz buldu

Siemens Sadık Müşteriye Yakışmayan Kronik LED Arızası Hayal Kırıklığı

09 Haziran 2025 23:18
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabında Kronik LED Sorunu

07 Şubat 2025 21:00