22 Temmuz 2023 09:56

Kaş sildirme işlemi için gittim. Eskiden kaşlarım yokken yaptığım işlemi sildirip kendi kaşlarımı kullanmak için zaten iyice silikleşen işlemi sildirmek istedim. İşlemin hemen sonrasında çok şiddetli ağrı yaşadım normal olduğu söylendi. Sonraki gün yüzümde şişlikler ve ciddi bezeler oluştu. Bütün yüzüme enfeksiyon yayıldı. Konuşmak için gittiğimde bir doktora görünün dediler. Gittiğim bütün doktorlar işlem hatası dedi. İnanamadılar gören herkes hemen dava aç diyor ben zaten gerekeni yapacağım. Kaşlarımda derin bir iz oluştu ve olan kaşlarımda gitti. Üstelik kıl köklerimde kalıcı olarak gitmiş olabilir dedi doktorum. Piyasanın çok üzerinde bir fiyat ile yaptırdığım işlem bir aydır kabusum oldu. İnsan içine çıkamaz işime gidemez oldum.

03 Ağustos 2023 13:16

İşlem sonrası yalnızca bir kez kullandığım bir kremin asla böyle bir şey yapmayacağı gittiğim doktorlar tarafından bildirildi. Siz bana bir krem mi reçete ettiniz de ben gidip farklı bir krem mi aldım. Allah'tan hemen sonraki gün doktorlarım ile iletişime geçtim ve bütün belgeler elimde. Başka bir kremi bir kez sürmüş olmam sizi bayağı mutlu etmiş görünüyor. Bir yerden tuttuk bu işin ucunu diyor olmalısınız. İşinizi çok profesyonel yapıyor gibi yazdığınız yoruma pes doğrusu. Cildimde ağır kusur oluşturdunuz. Bu durum zaten mahkemenin bilirkişi olarak atayacağı doktor tarafından da ispatlanacaktır. O kremin böyle bir etkiyi kesinlikle yapmayacağı da çok açık bir bilgi. Hiç kuşkum yok. Sonuçları da medyada paylaşacağım. Bu tarz durumlar işletmelerin yanına kar olarak kalmamalı. 45 dakika sürer dediğiniz işlemi 5 dakikada paldır küldür yapıp beni masadan o halde kaldırdınız. Geldiğimde muhatap olacak bir doktorunuz bir yetkiliniz bile yoktu. Doldurduğum formda neler olduğunu çok şükür biliyorum.

Dilek
Dilek

Kaşınız iyileşti mi

Makeup
Makeup

Çok meral ediyorum kaşına bu işlemi Yapanlara bu kadar uğraştınız mı silme işlemi ne demek araştırın kabuklanma yara olması normal yoksa o işlem nasıl çıkar siz şaka mısınız bu asılsız iftira için ise ayrıca dava açılacak siz gidin kaşınızı yapanlarla uğraşın hatta siz o tarz yerlere işlem yaptırmaya devam edin bence şaka gibi silmeye çalışan yere iftira et kaşı bu hale getirenleri başa Taç etmek tam size yakışır 👏🏼👏🏼👏🏼 sizin gibileri maalesef anlasak zaten işlemi bırakın kapıdan içeri giremezsiniz

Meltem
Meltem

İşlem sonrası önerdiğimiz krem yerine mantar kremi kullanırsanız bu şekilde sorun yaşamanız normaldir efendim. Merkezimize geldiğinizde de bunu size belirttik. Siz yine bizi suçladınız ama doldurduğunuz formda bunların hepsi mevcut☺️

Ayse
Ayse

Latife Beauty Sorumsuzlukları Yüzünden Kaşım İltihaplandı

24 Eylül 2024 02:45
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye Kuba Beauty Studio Kaş Uygulamasında Yaşadığım Mağduriyet Ve Hak Arayışım

05 Şubat 2024 15:36

04 Eylül 2024 00:46