Si-Ser İşitme Cihazları İşitme Cihazı Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Si-Ser İşitme Cihazları İşitme Cihazı Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Handan'ın Teşekkür Mesajı
Sorunumuz kısa sürede çözüldü. Konu ile ilgili desteğinden dolayı İbrahim beye teşekkür ediyorum

İki ay önce aldığım cihazım ses ayarı yapıldıktan sonra 15.01.2024 te si-ser Sakarya şubesine servise gönderilmek üzere teslim edildi. Ellerinde yedek cihaz olmadığı belirtildi. Hem kısa sürede arıza verdiği için hem de yedek cihaz olmadığı için şu an mağdurum. Mağduriyetimin acilen giderilmesini rica ediyorum.

17 Ocak 2024 18:26 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, şikâyetiniz bize ulaştı, sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha hızlı dönüş sağlayabilmemiz için ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi; - Sosyal medya kanallarımız aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz. Si-Ser olarak size daha iyi hizmet verebilmek için çok çalışıyoruz, bu süreçteki kıymetli desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı ve keyifli günler dileriz. Saygılarımızla, Si-Ser Müşteri İletişim Merkezi

Handan
19 Ocak 2024 16:00

İşitme Cihazı Bakım Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Teknik Destek

"Birkaç defa teknik servise gitmesine rağmen çözülemeyen sorunu eğitim departmanından Mehmet börekçi bey sayesinde çözdük. Kendisi çok ilgilendi birebir görüşmeler yaptık ve gün boyu cihazı bizzat kullanarak sorunu tespit etti ve çözümünü sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim işlerinde kolaylıklar diliyorum. Firmaya da sorunu görmezden gelmeyip ilgili birimlere yönlendirerek çözüm odaklı oldukları için ayrıca teşekkürler."

1 Destek

İşitme Cihazı Servis Sürecinde Mağduriyet

"Si-Ser Teknik Servisi cihazı bulmuş, hoparlörünü değiştirilmiş. Kulak kanalı kalıbı alınacak veya mevcut kalıptan uygun bir dış kulak kanalına giriş ucu yapılacak. Bu işlemi herhalde Karşıyaka Şubesinde yaptıracağım. Anıl Bey sorunla ilgilendi. Ona çok teşekkür ederim."

1 Destek