Sedef sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2023 14:05
Sedef'in Teşekkür Mesajı
“Shopier'e çok teşekkürler işim ayakkabıyı satın aldığım markaya kalsaydı yanmıştım.”

01.11.2023 tarihinde Instagram sayfasında orijinal olduğunu iddaa ettiği New Balance 9060 rain cloud marka 44 numara ayakkabı aldım. Ayakkabımın barkod numarası olmadığı gibi inanılmaz yapıştırıcı kokuyor. Konuyu WhatsApp numarasından yazdım ama kaale bile almadılar. Cevap vermediler. Instagram adresleri alışverişim. Airmaax (ezgi albayrak) Shopier aracılığıyla alışveriş yaptığım için bana orijinal diye sahte ürün satılan bu ayakkabının para iadesini istiyorum. Sipariş numaram 335930975

09 Kasım 2023 18:07

Seher sonuçtan çok memnun

Seher
14 Temmuz 2023 03:40
"Shopier anında şikayete dönüş sağlıyor ve bizi arayarak şikayetimizi dinliyor. Satıcı ile iletişime geçerek mağdur olduğumuz durumu en kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Shopier olmasa ücret iademi alamazdım muhtemelen. Sporium satıcısı bana hiç yardımcı olmadı. Sorunumu Shopier çözdü. Gönül rahatlığıyla Shopier'den alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkürler Shopier."

Dilek
21 Ekim 2023 12:47
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
19 Mart 2024 23:09
Nihal sonuçtan çok memnun

Nihal
27 Mart 2024 15:30
"Shopier ekibine çok teşekkür ederim 1 haftadır satıcı ile bir türlü ne doğru düzgün iletişim kurabildim ne de iademin yapılmasını sağlayabildim sizler 1 gün içerisinde bu sorunu çözdünüz ve iadem yapıldı 👏🙏"

Sercan
11 Kasım 2024 16:12