Davut sonuçtan çok memnun

Shopier Lisans İade Talebi

16 Eylül 2024 02:11
Davut'un Teşekkür Mesajı
“Kendilerine teşekkür ediyorum. Ama konunun daha da derinlemesine araştırılmasını ve vergi kayıtları olmadan ve satış yapılacak ürünler kontrolleri yapılmadan bu şahıslara aracılık hizmetlerinin kullandırılmaması konusunda katı kuralların olmasını tavsiye ediyorum.”

https://gplturkiye.com.tr/ üzerinden wordpress lisans aldık. Arkadaş yasal lisans sattığını söylemiş olsa da meğer https://www.gplastra.co/ sitesinden yasal olmayan lisans satıyormuş shopier.com ödeme aracı hizmetini kullanarak insanların emeklerini çalıyor ve değer teknoloji a. Ş. Nin Shopier hizmeti ile insanları yalan lisans satmaya devam ediyor, insanların haklarını yiyor. Görseller kontrol edildiğinde kişinin durumu kabul ettiğini ve aracı firmayı kullanarak Shopier firmasının gizlilik, koşullar ve iletişim kısmındaki yasaklı ürünler maddesini ihlal ediyor. Benim kimi kim bilir kaç kişiyi bu şekilde haklarını yemiştir. Bu sebeple shopier.com firmasının bu kişini hesaplarının kontrolü ve bloke işlemi yapmasını ve ücret iademi yapmasını rica ediyorum. İlgili kişinin https://www.domainhizmetleri.com üzerinden de domain aldığı ve oranında gizlilik koşullarını hiçe saydığı açıkça belli olmaktadır. Gereğinin yapılması için Shopier ve firmalarını dh firmasını görev bilincine davet ediyorum. Lütfen satış hakkı verirken kişilerin vergi levhalarının kontrollerinin olması önemle kontrol edilmeli.

16 Eylül 2024 18:11

Hesap Askıya Alındı, Destek Alamıyorum

11 Mart 2025 20:25
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Neriman
08 Mart 2024 22:18
Shopier Ücret İademi İstiyorum
Yıldız sonuçtan çok memnun

Yıldız
09 Şubat 2025 17:08
"Sorun çözüldü murat beye ilgisi için teşekkürler"
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Shopier Hatalı İşlem Sonrası Üyeliğim Askıya Alındı, Muhatap Bulamıyorum

Bülent