Shoes&More Ayakkabı Ve Mağaza Çalışanı Sorunu

13 Ocak 2024 14:37

Shoes&More Samsun Yeşilyurt AVM firmasından bir ay önce ayakkabı satın aldık. Ayakkabının arka topuk kısmında soyulmalar meydana geldi. Ayakkabıyı iade etmek için geri götürdük. İncelemeye gönderileceğini ve 15 gün süreceğini belirttiler ve bizi mağazadan uğurladılar. Üç hafta geçtikten sonra ayakkabının durumunu öğrenmek için mağazaya gittik. Oradaki personel, ayakkabının henüz gönderilmediğini ifade etti. Sebebini sorduğumuzda, izinli olduğunu ve bilgisi olmadığını söylediler. Duruma tepki gösterdim ve mağaza sorumlusu olan sarı saçlı mavi gözlü bayan, ayakkabının incelemeye gönderildiğini ve bir durum olmadığını belirtti. Ben de kime güveneceğimi sordum. Halen alaycı bir ifadeyle incelemeye gönderildiğini ve haber vereceklerini söyledi. Ertesi gün haber geldi. Ayakkabıyı almaya gittiğimde yine alaycı bir tavırla karşılandım ve ne almak istediğimi sordular. Aynı ürünü istediğimi söyledim, ancak stoklarında olmadığını ve beklemem gerektiğini belirttiler. Başka bir mağazadan geleceğini ve iki gün içinde şehir içinde araba ile 25 dakika mesafede olan bir yerden gelebileceğini ifade ettiler. Bu kadar itici ve alaycı tavırlar sergileyen bir mağaza çalışanıyla daha önce karşılaşmadım. Bu mağazayı ve özellikle o çalışanı her yerde şikayet edeceğim.

Cem
05 Temmuz 2023 23:14
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 00:45
Nine West Ayakkabının Soyulması Sonucu Oluşan Mağduriyete 1 Aydır Dönülmemesi.

25 Eylül 2023 11:39

28 Kasım 2023 13:51