Kenan sonuçtan çok memnun

Shell'de Karmaşık Sadakat Sistemi Ve Müşteri Hizmeti Sorunları
Kenan
02 Aralık 2024 11:56
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş yapan Shell firmasından b. Hanıma çözüm sundukları ve ilgileri için teşekkür ederim.”

23.11.24 tarihinde Shell'in mail adresime attığı bir kampanyadan yararlanmak için aldığım yakıt Shell'in müşteri sadakat programı sistemine yansımaması üzerine müşteri temsilcisini arayarak bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisi M****** bey bana yakıt alma sırasında sadakat kartı okutup okutmadığımı sorduğunda daha öncekiler gibi okutmadığımı pompacıların yönlendirmesi ile gerek olmadığını zaten plaka sisteminden otomatik yansıdığını bildirdiler. Öncelikle Shell'i seçmemizdeki neden yakıt kalitesi ve verdiği hizmet beni Shell müşterisi yapmıştır. Ancak son günlerde ki aşırı yıldırıcı tutumları beni faklı markalara yönlendiriyor. Bir kaos karmaşa hakim kimi istasyonlarda pompa başında kartlı ödeme olması, kimde olmaması kafa karıştırıcı. Kartı her seferinde okutmamız gerektiğini söyleyen M****** bey, ben kartsız işleme açtım bundan sonra karta gerek yok demesi ayrı bir muamma. Firma son dönemde kafa karıştıran uygulamalara imza atmakta, araçtan inmeden ödeme sistemleri çalışmıyor kartı tanımlamama rağmen. Müşteri uygulamasına giriş yapılmasına rağmen sayfa içinde tekrar giriş istemesi ayrı bir tutarsızlık. Shell'in bir an önce sistemini oturtup kafa karıştırıcı yöntemleri bitirmesini talep ediyorum. Yeterince derdimiz var ülke olarak.

03 Aralık 2024 11:04 (Şikayetten 23 saat sonra)
Kenan
03 Aralık 2024 11:52

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
31 Ağustos 2023 18:14
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
18 Eylül 2023 14:18

Shell Club Smart Puan Skandalı: Müşteri Hizmetlerinde Sorumsuzluk

Eray
21 Şubat 15:19
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
07 Şubat 16:31
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
23 Aralık 2023 20:18