Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Shell Benzin İstasyonunda Yaşanan Olumsuz Deneyim

Shell Benzin İstasyonunda Yaşanan Olumsuz Deneyim
Hakan
16 Ağustos 2024 22:01

16 Ağustos cuma sabah saat 09.10 sularında Bağdat Caddesi'nde yer alan Shell benzin istasyonundan aldığım benzin esnasında yaşadığım olumsuz ve büyük bir firmaya yakıştıramadığım bir olayı anlatacağım ve şiddetle kınıyorum. Yol tarafına bakan benzinciye giriş kısmında yer alan ilk baştaki pompaya yaklaştım ve benden sonra gelen aracın işlemi yapıldı. Camlar özenle yıkandı ve ben hala pompacıyı bekliyorum.

Neyse ki teşrif etti. Arkadaşa alacağım benzin tutarını söyledim, benzin kapağını açtım ve ödeme için markete gittim. Döndüğümde hala benim benzin dolmamış ve benden sonra gelen aracın camları pompacı tarafından temizleniyor, resmen sürücüsünü bekliyor ve oyalanıyor, kapılar açılıyor. Anladım ki bahşiş bekleniyor. Vay be, ne işlere dönmüş benzin istasyonları.

Ve son olaya gelelim; pompacının benim aracımdan pompayı bir çıkartışı var, benzin durdu ama abartısız 1.5 su bardağı benzin aracın üzerine ve yerlere serpişti. Şimdi soruyorum, bu fazla benzin istasyona ait olsa bu yapılır mı? Hayır, benzin alıcısına ait olduğu için rahat arkadaş. Kırıcı olmak istemedim ve elindeki cam temizleme aparatını istedim.

Diğer yerde var dedi. Git oradan al dermiş gibi. Yani soruyorum, yaptığın işi temizle. Bir affedersiniz de bu ne rahatlık. Bir de giderken abi o uçar diyor ya, olay bu. Yazıklar olsun. Bir daha bu istasyona gitmek mi? Bırakın, bir daha Shell'e asla gitmem. He, bu firmanın da bana ihtiyacı yok tabi ama bir kişi 10.000 kişi olur. Bunu da unutmayın. Yazıklar olsun.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
16 Kasım 2024 23:48

13 Temmuz 2023 17:33

Aziz
04 Nisan 2025 13:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Kasım 2023 07:37
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Cam Silme Hizmetinde Ayrımcılık Yaşadım

Burak