Tolgahan sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2023 21:29

Ordu İlinde merkez ilçe olan Altınordu' da yaşamaktayım. İş Bankası müşterisiyim. İş Bankasının kredi kartına MaxiPuan kampanyaları oluyor. Shell istasyonlarından 1 Ekim ile 15 Kasım arasında oto akaryakıt alımlarında 110-tl MaxiPuan kampanyasına katıldım. Kampanya 500-tl ve üzeri 4. Akaryakıt alışverişinde anlaşmalı Shell istasyonlarında kullanılmak üzerine 110-tl MaxiPuan veriyordu. Ordu merkezde yer alan Shell istasyonu (anlaşmalı istasyon) Demirler Petrol İnş. Firmasından 55AGR01 plakalı aracım ile, 15 Ekim 2023 de 550-tl, 19 Ekim 2023 de 681,68-tl, 1 Kasım 2023 de 550-tl, 8 Kasım 2023 550-tl,13 Kasım 2023 de 550-tl olmak üzere İş Bankası kredi kartım ile toplamda 5 adet akaryakıt alımı gerçekleştirdim ama puanım yatmadı. İş Bankası ile görüştüğümde durum ortaya çıktı. Shell istasyonundaki görevli personel pos cihazından 2 adet alışverişimi akaryakıt kısmından çekmiş geri kalan 3 alışverişimi ise market kısmından çekmiş. Her defasında görevli personele akaryakıt alımı yaptığımı söylediğim halde. Kaldı ki zaten istasyon kayıtlarında bu durum mevcut. Shell gibi büyük bir markaya bu hatayı yakıştıramadım.

07 Aralık 2023 09:20 (Şikayetten 11 saat sonra)
15 Aralık 2023 01:14

Shell müşteri hizmetleri konu ile ilgilendi ve kendi insiyatifinlerinde hata giderildi. Kendilerine, özellikle de müşteri hizmetlerinden Ela Hanıma, teşekkür ederim.

Samet
Samet

Örneğin konuşmaya, Merhaba Kolay gelsin, İş Bankası posundan '' 754 TL'' akaryakıt ödemek istiyorum, İş Bankası posundan çekebilir miyiz, kartımın temassız özelliği yok buyurun fişim; gibi bir cümle ile yapmak istediğiniz işleminizi özetlemiş olsanız başlangıçta;bence bu tür durumlar yaşanmayabilirdi._. Çünkü belirtilmemiş ise, ortak anlaşmalı poslar ile gerçekleştirilir. İyi günler ve bol puan kazançları diliyorum ^^

Tolgahan

Sanırım okuduğunuz metni anlamakta zorlanmışsınız; çünkü yazdıklarınız ile benim başımdan geçenin bir ilgisi yok. Ben İş Bankası Posundan çekmediler demedim. İş Bankası Posundan, market harcaması şeklinde çekim yapıldığı için puan kazanamadım dedim. Yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim. Kaldı ki zaten pos çekimi için görevliye gittiğimde İş Bankası kartı ile yakıt alımı yaptığımı ilettim. Yazılanları daha dikkatli okursanız yorumlarınızın daha gerçekçi ve etkili olacağını, yazmak için yazmak durumunda kalmayacağınızı düşünüyorum. İyi günler bol metin okumalı ve doğru anlamalı günler dilerim.

Erol
13 Ocak 2025 16:49