Melike sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2023 13:51
Melike'nin Teşekkür Mesajı
“Problemimle ilgilenen Feyzan hanıma teşekkür ederim.”

Bu yılın başında Ocak ayının sonunda SHE Vec firmasının 3 ürününü (göz altı serumu, glikolik asit tonik ve c vitamini serum) Hepsiburada üzerinden satın aldım. O dönem akne tedavisi gördüğüm için hiçbir ürünü açmadım sadece indirim dolayısıyla gelecek ay açarım diye satın aldım. 6 Şubatta meydana gelen deprem nedeniyle ürünlerin kapağını Mart ayında açtım. Geçtiğimiz ay gözaltı serumunu kullanırken dibine tortulaşma olduğunu gördüm ve firmaya Instagram üzerinden mesaj attım. Birkaç diyalog sonrası bana ürünümün yerine 200 TL değerinde kupon tanımladılar ve kendilerine teşekkür ettim. Sonraki gün c vitamini serumunu kullanırken bu ürünümün de bozulduğunu fark edince hiç açmamış olduğum glikolik asit serumunu da kontrol edip sayfaya yeniden bu ürünlerimin de bozulduğunu fark ettiğimi yazdım. Hiçbir ürünümün son kullanma tarihi geçmemişti ve açılalı da 12 ay olmamıştı. Mart ve Eylül ayını kapsayan bu süreçte çoktan bozulmuşlar. Bana bu ürünlerim için yenilerini göndereceklerini söylediler ve gerçekten sorunumla bu denli ilgilendikleri için memnun oldum. Ancak gelen glikolik asitim biraz akmıştı ki bunu hiç dert etmedim ancak c vitamini serumu tamamen bozuktu. Üründe çok kötü bir koku vardı ve rengi anormaldi. Bunun üzerine markanın Instagram hesabı mesajlara çok geç yanıt veriyor diye mail attım ama hiçbir geri dönüş alamadım. Influencerlara tüm ürünleri en yenilerinden bedava yollarken biz standart müşterilerine bozuk ürün reva görmeleri çok zoruma gitti. Bu markanın ürünlerini bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Güvenimi oldukça zedelediler ki bugüne kadar kaç kişiye önerip aldırmışımdır... Markadan en azından bir özür ve açıklama bekliyorum.

27 Kasım 2023 12:18 (Şikayetten 6 gün sonra)
14 Aralık 2023 14:15
Melike
Melike
14 Aralık 2023 14:18

Problemimle ilgilenen Feyzan hanıma teşekkür ederim.

Fatmanur sonuçtan çok memnun

Fatmanur
03 Ekim 2024 00:00
"Sorunum halledildiği için teşekkürler"
Bozuk C Vitamini Serumu ve Hayal Kırıklığı
Bozuk C Vitamini Serumu ve Hayal Kırıklığı
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 21:30

Şevval
06 Kasım 2023 01:35
SHE Vec Serum Asla Çözülmeyen Küf Sorunu
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 21:35
Yağmur sonuçtan memnun

Yağmur
11 Mart 2024 13:24
"Feyzan Hanım'a ilgisi için teşekkür ederim"