İstanbul SGK İl Müdürlüğü'nde İletişim Sorunları

Nuri
03 Eylül 2024 14:38

İstanbul SGK İl Müdürlüğünde herhangi bir birime ulaşmak mucize gibi bir şey. Bu kurum nasıl sosyal güvencemiz olabilir? Halkla ilişkiler dahil hiçbir birimine hatta operatörlerine bile ulaşılamıyor. 10 günden fazla süredir sabahtan akşama kadar neredeyse aralıksız arıyorum. Şikayet için başvurmadığım yer kalmadı. Kimse umursamıyor. Kusura bakmayın ama sizin kahve sohbetinizi bölüyoruz ama bizim gün geçtikçe artan mağduriyetlerimiz var. Sizin sohbetlerinizden keyfinizden önemli değil biliyorum ama biraz olsun işinizin gereğini az biraz yapsanız nasıl olur? Sizin yüzünüzden mahkemem zaten 2 yıl uzadı ve önümüzdeki duruşmaya da dosyaları hazır edemeyeceksiniz ve daha da uzayacak. Mağdur insanları daha çok mağdur etmek bu kurumun görevleri arasında galiba. Lütfen yetkin birisi şikayetleri göz ardı etmeyip gerekli denetim, soruşturma ve işlemleri yerine getirebilir mi?

profile profile

Esenyurt SGK nin zamanında yaptığım başvuru sonucu Yargıtay'dan emeklilik yaşım geri çekildi ve 8232 günle 2022 de yaşım doldu emekli oldum sonra açtığım dava sonucunda emeklilik yaşım 16 geriye çekildi fakat bu esnada 2022 yılında emekli maaşı fazla yatırıldı, denilerek hem maaşım hem prim günümü hem de maaş bağlanma oranların düşürüldü. 2021 yılında 1/3 2021 tarihinde ne kadar ücretle emekliyim belli değil,16 aylık geriye dönük maas tutarım belli değil, bunun yasal faizi belli değil ama benden sözde yaklaşık 27 bin lira ana para 38000 bin lira civarı faiz kesilerek 74000 liradan fazla borçlu çıkarıldım Esenyurt SGK olmak üzere İstanbul il müdürlüğünden bu sorularımın cevabini ve geriye dönük kazandığım maaş haklarımın yasal faizi ile ödenmesini talep ediyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Emeklilik Başvurusu
2 Takipçi