04 Ağustos 2024 14:45

Setkon ( Bursa) kapı aldığım kapı ile gelen ürün arasında fark var teşhirde gösterilmeyen arka yüzü beyaz ben bunu kabul etmiyorum diye aradığımda bana söyledik. Biz müşteri arıyor diye yüzüme tel kapatıyor peki ben kimim müşteri değil miyim böyle iletişim olmaz parayı aldık nasıl olsa deyip atlatıyorlar hakkımı helal etmiyorum. Yetkililer denetlemiyor diye herkes kafasına göre takılıyor. Bu yanlışın en yakın zamanda düzeltilmesini yoksa yasal yollara başvuracağım.

23 Ağustos 2024 15:22

Merhaba 04.08.2024 tarihinde şikayette bulunduğum setkon kapı ücretini iade ederiz (WhatsApp'dan yazdılar) kapıyı alırız denildi. Ancak kusurlu kapı için 5300.00 TL'ye aldığım kapı için benden 1550.00 TL bana söylemeden kestiler ve bana 3750.00 TL yolladılar. Benim şikayette bulunduğumu neden şikayetim var sitesine yazdığımı için benden kesmiş olabilirler ayrıca bu para kesmek içinde bana bir şey söylemediler önceden böyle talep etselerdi izin vermezdim kapı çöp oldu dediler çöp olduysa bıraksalardı bu cuma günü hakkımı helal etmiyorum, yasal her türlü başvuru'da bulunacağım.

Dilek
23 Ağustos 2024 16:57

Dilek
23 Ağustos 2024 16:58

Başka yolu bu olsa gerek şartları söylemeden parayı eksik vermek bu dünyanın altıda var hakkımı helal etmiyorum.

21 Eylül 2023 12:29

20 Temmuz 05:14

12 Mart 2024 19:31

11 Eylül 2024 19:29
RLC Mühendislik (Pendik) Kapı Siparişimizi Teslim Etmiyorlar Ve İletişim Kurmuyorlar