25 Temmuz 2024 22:02

15/06/2024 Fırat Üniversitesi'nde bir kişi yanımıza geldi. İki arkadaş oturuyorduk ve Antalya merkezli, kurumlar arasında 7611041420 numarasıyla kayıtlı Senseç Yayıncılık Ticaret Limited Şirketi üzerinden İngilizce dil kursu paketi sattıklarını, eğer satın alırsak onlara prim geleceğini söylediler. Almamız için ısrar ettiler. 14 gün içerisinde sisteme giriş yapmazsak kendiliğinden iptal olacağını söylediler. Ancak sonradan arayıp eğitim paketini hiç kullanmamamıza rağmen bizden ücret talep ettiler. Sonrasında da internette biraz araştırma yaptığımızda firmanın benzer durumlarla ilgili sayısız şikayet aldığını gördük. Bu nedenle tarafıma gelecek hiçbir ödeme emrini kabul etmediğimi belirtmek isterim. Doldurdukları sözleşmede t. C. Kimlik numaramı, telefon numaramı ve e-posta adres bilgilerimi aldılar. Bunların herhangi bir yerde kullanılması halinde sorumluluk kabul etmediğimi belirtirim.

Yorumlar (16)

Esra
Esra

Ödemezsek bir sorun olmaz değil mi dava da açmazlar ne dediniz siz konuştuğunuzda

15 bin lira ceza gelmiş

İsmail
İsmail

İcra takibi geldi maalesef ödemezseniz 1 yıl sonra geliyor herkesi aynı şekilde yaptılar yeni bir hortum yöntemi hem de yasal

Muhteber
Muhteber

Merhaba icraya bir hafta içinde itiraz edince duruyormuş bir de bu yasal faiz oranı çok düşükmüş bir bilginiz var mı konu hakkında

Muhammet
Muhammet

Linkten giremiyorsan Instagram'dan bana ulaşabilirsiniz oradan link atabilirim @ciftcimuhammet0

Hatice
Hatice

Merhabalar aynı olayı bende yaşadım her gün arıyorlar sizin sonucunuz ne oldu ödediniz mi

Buse

Bende aynı sorunla uğraşıyorum herhangi bir şey yaptınız mı acaba ödemek istemiyorum çünkü kullanmadım

Fatma

Kesinlikle para koparabildiklerinden koparmaya çalışıyorlar asla da hiçbir şey yapamazlar

Sıla
Sıla

Bana 19bin icra geldi, bende bir şey olmaz zannediyordum

Buse

Sürekli arandığım için engellemiştim rastgele bir şekilde vadeli 3 ay borcum olduğunu öğrendim 4 ay sonunda yasal yol falan dediler. Var mı öyle bir şey siz ne yaptınız

Fatma

Merhaba sonuç ne oldu aynısı benimde başıma geldi

Buse

Herhangi bir dava söz konusu mu acaba bende aynısını yaşıyorum nedir son durum sizin

Buse

Sonuç nedir aynısını yaşıyorum ne yaptınız

Damla
Damla

Kübra ben de sert bir dille konuştum ama şu an 14 bin liralık borçla karşı karşıyayım ve adıma icra dosyası açılmış durumda aramalarını beklemeden hemen bir şeyler yapman gerekiyor

Kübra

Ödeme yapmayacağımızı sert bir dille ifade ettik ve o günden beri ne arandım ne de icra falan başlatıldı merak etmeyin. Yinede bir dava söz konusu olursa itiraz hakkınız mutlaka olur ve siz haklı çıkarsınız haklarında dolu şikayet var ama başlatmazlar merak etmeyin

Kübra

Bizzat bu durumu yaşamış birisi olarak çözüm çok kolay, defalarca beni aradılar ve en sonunda icraya vereceklerini söylediler. Bu insanlar parayı alacaklarına emin olsaydı bekletmez hemen icra başlatırlardı ancak belki kekleriz düşüncesiyle sürekli arayıp rahatsız edip korkutuyorlar. En son aradıklarında sert bir dille ben ve babam mahkemede görüşeceğimizi ödeme yapmayavağ

18 Temmuz 2024 01:01

18 Temmuz 2024 01:20