Senem Kıy Estetik & Güzellik Alınan Hizmetin Satınalınan İle Aynı Olmaması

03 Eylül 2024 13:33

Hydrafacial cilt bakımı için geldim yıllardır cilt bakımı yaptıran biri olarak ilk defa temizlik yapıldı mı bitti mi sorusunun karşısında cildin zaten çok temiz abla cevabını aldım çünkü temizlik yapılmadığı için sordum, makine çalışmıyor gibi ve çalışanda anlamıyor vakumlu ucunu kullanmayı bilmiyor hadi onu geçtim eli ile bile temizlik yapmadı cildime sürekli tezgahta olan yağları boca ederek gezdirdi.

Maske yapıp gönderdiler bunu markettende alır yaparsınız bu kadar zahmete ve paraya gerek yok, kesinlikle cilt bakımından bir haberler hava para verilen bir hizmet oldu benim için tekrar asla gelmemekle beraber tavsiye etmeyeceğim bir yer sosyal medyada ki resimleri nasıl paylaşıyorlar öğrenmek gerek! Yüzüme yağ sürüp para aldılar sonuç olarak. Umarım Bu alınan paralar ile en azından bir elemana cilt bakımı eğitimi aldırılır!

Senem
Senem

Öncelikle merhabalar. Gelelim yorumunuza Aslında kolay kolay cevap vermem bu tarz durumlara zaten bu tarz yorumlar toplasanız beş parmağımın beşini geçmez. Öncelikle benim ya da Kızlarımın bilgisini sorgulamak hoş değil çünkü emin olun ki bilgilidirler. Birincisi cildinizde Gözenek yoksa sıkma işlemi yapılmaz çünkü sıkılacak bir Gözenek temizlenecek bir Gözenek yoktur. Komedon çubuğu ile ya da scruberla cilt arındırılır. İkincisi Gözenek olmayan bir ciltse normal ya da kuru bir cilttir bu da neyi gerektirir biliyor musunuz bol bol vitamin yüklemeyi nemlendirmeyi gerektirir ki bunu siz yüzüme yağ bocaladılar diye algılamışsınız cildinizin tipini dahi bilmiyorsunuz demek ki🙏 Bir diğer konu ise cildime vakum yapılmadı bozuk galiba gibi bir yorum yapmışsınız, o başlık cildinizdeki gözenekleri temizlemek için değil cildinize gerekli olan meyve asitlerini vermek için kullanılıyor o konuda da sizi aydınlatayım. Sanırım yeterince açıklayıcı ve aydınlatıcı bilgiler verdim diye düşünüyorum. 🙏

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hydrafacial Sonrası Memnuniyetsizlik Ve İade Sorunu

26 Nisan 2025 21:50
Hydrafacial Sonrası Memnuniyetsizlik Ve İade Sorunu

Sema Bağbak Kuaför Ve Güzellik Fazla Para Aldı!

13 Mayıs 2024 11:56
Sema Bağbak Kuaför Ve Güzellik Fazla Para Aldı!

30 Ocak 2024 15:49