Sendeo Kargo İade Süresindeki Kargoyu Kaybetti Ve Takip Kodu Vermedi!

10 Ekim 2023 21:112.096
10 Ekim 2023 11:49

Sendeo firması; iade süresinde kaybettiğiniz ürün nerede? Neden bir takip kodu vermiyorsunuz? Çözüm merkeziniz neden bu işi çözemiyor? Çözüm merkezi neden beni aramıyor? Neden ben sürekli sizi aramak zorundayım? 1 haftadır yaşanan bu olaylardan sonra "iade etmek istiyor musunuz? Diye beni arayan arkadaş kim? Ve bana ürün takip kodu neden vermedi?

10 Ekim 2023 21:14 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizi aldık ve ilgileniyoruz. En kısa zamanda bilgi vermek için sizi arayacağız. Sevgiler, Sendeo Ekibi.

14 Ekim 2023 01:42

Beni aradınız, özür dilediniz, gerekirse ilgili ürünün ödemesini yapacağınızı ilettiniz ancak hala iade ettiğim kargo kayıp. Bir daha arayan soran, "kargonuzu kaybettik, bulamıyoruz, ödemeyi size yapalım veya bulduk takip numaranız budur" diyen yok. Kargoyu iade sürecinden 11 gün geçti. Şaka gibisiniz.

27 Ekim 2023 00:10

Bugün Sendeo kargo firmasının beceriksizliğinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti. Kargom hala yok, ürün iadesi yok, haliyle para iadesi alamıyorum çünkü ortada ürün yok. Arayan soran yok. Bu şikayeti yazdıktan sonra ertesi gün arayıp her türlü hata yaptıklarını gerekirse, ürünü bulamazlarsa para ödemesini yapacaklarını belirttiler. Sonra tık yok. Sanırım artık hukuksal adımları atmak zorunda kalacağım. Tabi önce dijital dünya da itibarlarını sarstıktan sonra. Dijital dünyada çalışan biri olarak, temas ettiğim c-level insanlara da Sendeo firması ile çalışılmayacağını anlatacağım. Yarın beni aramazlarsa, bence bir daha aramasınlar :)

6 Aralık 2023 11:23

Güncelleme 2: Sonunda 28 Kasım'da para iadesi yapıldı. 4 Ekim - 28 Kasım tarihlerini düşününce sanki çözüme kavuşturmak için biraz uzun bir süreç değil mi? Uzun sürse de sorumlu davrandılar. Umarım bir daha kimseye böyle bir problemi yaşatmazlar :)

Hakan
Benzer Şikayeti Var
27 Kasım 2023 12:14

Halen ürün kayıp mıdır

Tuncay
Benzer Şikayeti Var
19 Kasım 2023 09:05

Aynı durumu birebir yaşıyorum 45 günü geçmiş süredir.

Kargo İade Edildi, Teslimat Gözüküyor Ama Arama Ve Bilgilendirme Yok

4 Haziran 12:5848

Sendeo Kargo Hatay Dörtyol şubesi üzerinden 10548782141 teslimat numaralı kargom 04.06.2026 tarihinde, hiçbir şekilde ba...

Sendeo'nun Kırılan Kargosu Ve İade Sürecindeki Gecikme

23 Haziran 10:2946

10.07.2025 tarihinde Lefties internet mağazasından toplam 6.799 TL tutarında, farklı giyim ve aksesuar ürünlerinden oluş...

1 Destek

Sendeo Kargo Teslim Edememe Sorunu

Sendeo KargoTeslim Edememe Sorunu

Tevfik
Sendeo Kargolarımızı Almakta Gecikiyor!

SendeoKargolarımızı Almakta Gecikiyor!

Osman
Sendeo Pişmanlıktır, Kargomu Vermiyorlar!

SendeoPişmanlıktır, Kargomu Vermiyorlar!

Yunus
Sendeo Kargo Teslimat Pişmanlığı

Sendeo KargoTeslimat Pişmanlığı

Yasin
Sendeo Kargo Haksız Hukuksuz Faturalandırma Yaptı!

Sendeo KargoHaksız Hukuksuz Faturalandırma Yaptı!

Galip