Sempeak Kazandığım Parayı Alamıyorum

11 Aralık 2024 11:55

Sempeak dijital pazarlama, benimle telegram üzerinden iletişime 'm*** k***' isimli şahıs bana mesaj atarak basit bir şekilde para kazanabileceğimi belirtti. Dediği gibi de oldu. Bir gruba ekledi ve orada günlük 25 görev verildi. Verilen görevlerin içeriği ise Amazon dan bir malzemenin linkini atıyorlar ve sen onu sepete ekleyip ekran resmi alıp atıyorsunuz. Ve bunu her yaptığınızda 20 TL hesabınıza ekleniyor. Bir gün yaptım sorun olmadı 2 gün ise bana ön ödemeli görevlerin olduğunu ve onları tamamlama gerektiğini söyledi. Bende paramın olmadığını ve para yatırmamın imkanı olmadığını belirterek kazanmış olduğum 160 TL yı istedim ama ön ödemeli görevi yapmadığım için paramı vermediler.

11 Aralık 2024 14:57 (Şikayetten 3 saat sonra)

Fevzi

Ön ödemeli görevi yapmış olsaydın hepsini alacaktn yanlış yapmşsn amaç görevleri tamamlamak bir kere yüklüyorsun sonra geri komisyonunla birlikte yatıyordu bende sempeak ta ek iş yapyrm sağlam şirket

Fevzi

Bilginiz yok sizin bende ek iş olarak yapyrm komisyon alıyorsunuz firma kökenli firma Görevleri yapysn paran geliyor ilk üyelikte 500 TL yatrysn 600 TL alıyorsun sonraki görevde 2.000 yatrp 2.600 alıyorsun

Acaba yazan kisinin telegram kullanıcı adini soyleyebilirmisniz aynimi bunlar banada geldi

Nermin
Nermin

2022 yılında yazmışsınız şimdi yıl 2024 Aralık ayı. Bu şirketin haberi bile yoktur 3 gün önce Telegram'dan bana da yazdılar. Dua et para yatırmamışsın

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Ön Ödemeli Görevlerle Zorlanan Müşteri

Zehra