M. Orçun sonuçtan çok memnun

Semender Leather Goods (Semenderco) Online Alışverişte Ürün Değişimi Ve İletişim Sorunları

15 Mayıs 2024 11:54
M. Orçun'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar'daki yazımın üzerine çok kısa sürede bana ulaştılar. Sorunsuz bir ürünü 2 gün içinde tarafıma ulaştırdılar. Yeni ürünü göndermek için eskisinin kendilerine ulaşmasını dahi beklemediler. Başta Mücahit Bey olmak üzere ilgileri için Semender Co'ya teşekkür ederim.”

Semender Deri'den eşim için Anneler Günü hediyesi olarak Tote çanta sipariş ettim. Siparişim, 5-6 günde elime ulaştı. Paketleme ilk bakışta fena görünmese de kutuyu açtığımızda çantada ufak da olsa çizikler olduğunu fark ettik. Doğrusu, sıfır satın aldığımız çantadaki çiziklerin bizim yaşanmışlıklarımızla olmasını tercih ederiz.
Siparişimin bana teslimi üzerinden 10 günden fazla süre geçmesine rağmen Semender leather sitesinde siparişim halen yolda görünüyor, sanırım burayı güncellemiyorlar. Bu nedenle, siparişime dair olumsuz geri bildirimi buradan yapamadım.
Sitedeki bize ulaşın kısmından kendilerine e-posta gönderdim, ancak herhangi bir dönüş alamıyorum. Ürünümün kusursuz (çiziksiz) bir ürünle değiştirilmesini bekliyorum.

M. Orçun
M. Orçun
17 Mayıs 2024 19:27

Nurcan sonuçtan çok memnun

Semender Leather Goods (Semenderco) Hayal Kırıklığıyla Sonuçlanan İlk Alışveriş Deneyimi

11 Mart 2025 19:57
"Firma tarafımla iletişime geçti. Yaşanan aksaklıklarını aktarıp ekstra ödediğim hızlı kargo işlemi için olan ücreti tarafıma iade etti. Ürünümün bugün kargoya verileceğini söyleyip, paketime ufak bir hediye ekleneceğini belirtti. Yaklaşımları nazikti. Ürünüm bugün kargoya verilirse mağduriyetimin tamamen giderildiğini söyleyebilirim. Teşekkürler..."
Ömer sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2025 20:40
"Sorunum çözüldü mesai saatlerinden kaynaklı ulaşım sağlayamadığımdan mesaileri başlar başlamaz hemen iletişime geçtiler gerekli açıklamayı yaptılar gerekli bilgileri verdiler ve hemen sorunu çözdüler ama sorunu çözmekle kalmadılar nezaketleri ve düşünceli kurumsal duruşları olduğunu da tam tahmin ettiğim gibi gösterdiler güvenle alışveriş yapabilirsiniz malının arkasında olan kurumsallığı bir yana esnaflığı olan bir firma. Yeni çanta ile değişimi yapıldı ve tam istediğim renk gönderildi yaklaşımlarıyla bütün yaşanılanı telafi ettiler Semender Leather Goods a teşekkür ederim."
yanlis-renk-canta-gonderimi-ve-iletisim-sorunu-4.jpg

01 Mart 2025 16:00