Semak Makina Zomax 6010 Motorlu Testere İle Yaşadığım Karbüratör Sorunu

13 Haziran 2024 21:59

Zomax 6010 adında aldığım motorlu testereyi bir ağaç kesemeden karbüratöründe problem çıktı. Bolu yetkili servisi, karbüratör siparişi verdiğini söyledi. Neredeyse bir ay olacak. Böyle bir motor aldığıma çok pişmanım. Bir daha kesinlikle almam, kimseye de aldırmam.

09 Ağustos 2024 09:37

Arkadaş tavsiyesiyle almış olduğum zomax 6010 motorlu testere çalışma esnasında güç kaybı yaşadım servis bobin değişmesi gerektiğini söyledi malzeme talebi yapılalı 1 ayı geçti hala haber yok motoru zaten kullanamadım Karburetörede değişti malzeme tedarikinde çok yavaş bir fabrika

05 Ağustos 2024 22:23

Almış olduğum zomax 6010 motorlu testerenin problemleri bitmiyor karbüratör talebi bir buçuk ayda geldi. Yine başka bir arıza bobin servis talep edeli bir ay olacak bu kadar yavaş çalışan bir fabrika görmedim sanırım garanti sürecinden zaman kazanmaya çalışıyor. Semak Makine bir daha asla

05 Ağustos 2024 22:13

Almış olduğum zomax6010 motorlu testere sürekli arıza veriyor servisin talep ettiği parça bir buçuk ayda geldi yine arıza verdi servis bobin değişmesi gerektiğini söyledi talep edildi sanırım bir ay oldu hala bekliyorum. Semak çok yavaş garanti sürecinden gün kazanıyor sanırım. Semak adı altında olan hiçbir ürün asla

05 Ağustos 2024 21:58

05 Ağustos 2024 14:19

Zomax6010 motorlu testere aldım arkadaş tavsiyesiyle motor beni bezdirdi karbirötör arızalandı talep edildi gelmesi 40 günü buldu şimdi de bobin arıza verdi talep edildi oda bir ay oldu hergecengün garanti sürecinden gidiyor bu kadar yavaş çalışan bir fabrika görmedim semak adında olan hiçbir ürün almacam

05 Ağustos 2024 13:44

Arkadaşlarımın tavsiysiyle almış olduğum zomax 6010 motorlu testere beni bezdirdi karbüratör arıza verdi servis değişmesi gerektiğini söyledi talep edilen parça gelmesi bir buçuk ayı buldu ve takıldı. Şimdi de bobin arıza verdi talep edildi garanti sürecini uzatmak sanırım neredeyse bir ay olacak bu kadar yavaş çalışan bir fabraka yok semmak fabrika adı altında olan ürün bir daha kesinlikle almam tevsiyede etmem

13 Haziran 2024 21:48

Zomax6010 adında aldığım motorlu testere beni yarı yolda bir ağacbile deviremeden karburötörde problem çıktı Bolu yetkili servirvisi değişmesi gerektiğini söyledi sipariş verildiğini söyledi neredeyse bir ay olacak hala bekliyorum işletim yarım kaldı zomaxala değil testereyle işimi görüyorum

14 Haziran 2024 08:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Sayın Zeki Ö., Semak Makina Zomax 6010 Motorlu Testere İle Yaşadığım Karbüratör Sorunu ile ilgili olarak başvurunuz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizlere konu ile ilgili bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Semak Makina Ticaret ve Sanayi A.Ş.

14 Haziran 2024 13:40

Merhaba Zeki Bey, Konu ürün ile ilgili servis istasyonu ile görüşülmüş olup, işlemlerin hızlandırılması sağlanmıştır. Ürünün onarımı sonrası teslimi için tarafınızı arayıp bilgi verecekler. Semak ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Semak Makina Zomax 5566 Benzinli Motorlu Testere Arızası!

18 Ağustos 2024 20:22
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Husqvarna Ağaç Motoru Sıkıntısı!

13 Ocak 2025 16:41
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Husqvarna 445 Motorunun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

30 Aralık 2024 16:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 10:49
Mithat sonucu yetersiz buldu