Selsil Ürünleri Kullandım Arabama Bir Fayda Sağlamadı.

Selsil silikon spreyi hiçbir işe yaramıyor. En belirgin yerde denedim ama en ufak bir fayda sağlamadı.
Klima temizleyici kullandım koku hala aynı ve torpido parlatıcı da bir işe yaramıyor yağlı gözüküyor iz oluyor. Sadece balata spreyi ve motor temizleme köpüğü biraz iyi. Fotoğraf paylaştım zaten. Gerekirse silikon spreyini aynı yerde denerken marka ismi gözükecek şekilde bir tane daha video çekebilirim.

28 Mayıs 2024 18:35

Gelişme yok

30 Mayıs 2024 08:22

Ne yaptıysam olmadı. Selsil personelinin dediğini de uyguladım. Orijinal ürün SKT videoda gözüküyor. İçine ulaşsın diye her şeyi yaptım ama ulaşmasına rağmen düzelme yok.

30 Mayıs 2024 09:10

Üstüne bir de her yere bulaştı koltuğu silince hafif leke kaldı ama çıktı sayılır. Kılıfı sıcak yıkamama rağmen lekeleri çıkaramadım. Kullanacak olanlar damlatmamaya dikkat etse iyi olur. Trim sesini geçirme ümidiyle alanlar almasa da olur. Herkesin kendi tercihi tabi.

30 Mayıs 2024 09:19

Sıktıktan sonra içine kadar gitsin diye birleşme yerlerine üfledim. Uzun videoda var.

Selsil Contact Temizleyici Kutusunda Ne Var?

"Değiştirilen ürünü şimdi teslim aldım. Sorunun çözümü için yardımcı olan Selsil çalışan larına teşekkürler."

Motor Temizleyici Felaketi: Çalışan Araç Çalışmaz Oldu

Selsil motor susuz motor temizleme ürünü 3 adet aldım ve kullandım. Herhangi bir elektronik aksama zarar vermediği söyle...

2 Yorum

Kliması Spreyinin Düğmesi Arızalı, Sağlığım Tehlikeye Girdi

Sesil klima temizleme spreyi aldım. Fakat spreyin plastik düğme aksamı, bastığınızda kilitlenip çıkıyor. Maalesef ne yap...

Selsil Tercih Edemeyeceğim Ürün!

Selsil TercihEdemeyeceğim Ürün!

Ali