Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 15:49

Selsil motor susuz motor temizleme ürünü 3 adet aldım ve kullandım. Herhangi bir elektronik aksama zarar vermediği söylendi. Kullanma talimatlarına uygun şekilde, motor soğukken kullandım. Aradan bir gün geçti ve aracı çalıştırdım. İlk başta duman çıkarmaya başladı, sonra bir patlama sesi ile aracım çalışmaz oldu. Çalışan araba çalışmaz hale geldi. Aracım temizlensin diye ürünü almıştım, şimdi durduk yere masrafa girdim. Ürünü almadan önce de defalarca sordum, herhangi bir elektronik aksama zararı var mı diye, yok dediler. Bu yüzden aldım. Şimdi benim zararımı kim karşılayacak? Şikayetim var.

13 Kasım 2024 15:18 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Kasım 2024 15:34

Ben zaten çıkan dumana fazla takılmadım. Spreyden sonra zaten 2 adet bez kullandım iyice kuruttum. Zaten bir gün sonra aracımı çalıştırdım araç çalıştı sonrasında duman çıktı ve 20 dakika sonra bir daha denedim araç yine çalıştırdım ve farlar ve sinyaller kendi kendine yanıp sönüyordu ve sonunda bir patlama sesi çıktı %100 sizin ürününden oldu ben hakkımı sonuna kadar savunacağım Tüketici Hakları'na başvuracağım bir usta yardımıyla sorunu bulup gerekirse mahkeme yoluna başvuracağım oda olmazsa TV başvuracağım ben mağdur oldum başkası olmasın

14 Kasım 2024 15:33
17 Kasım 2024 20:53

Siz istediğiniz kadar video gönderin ben sonuca bakarım usta geldi gaz beyni bujiler elektronik aksamda zarar görmüş bunları tutanak altına alarak hukuk yoluna başvuracağım. Ama video değil de gelip araca baksaydınız bu kadar konu uzamayacaktı

Murat

Aynısı basıma geldi. Tamirci çağırmam gerekiyor. Selsili kullandım arabanın bütün devreleri birbirine girdi. Sensörler alakasız bir şekilde hatalar verdi. Şu an araba mars basmıyor hiçbir şekilde çalışmıyor

Murat

Çok geçmiş olsun ama kabullenmiyorlar sizin hatanız dediler

Yalnız sonuçtan çok memnun

Yalnız