Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu Güya Öğretmen Olan G. P. Adlı Kişinin Kızım Yaşattıkları

09 Eylül 2024 09:43

Kartal Şehit Şükrü Bayrakçı İlköğretim Okuluna 4 sene önce pandemiyle başladık. Sözüm ona, tecrübeli ve isim yapmış öğretmen olan G. P. adlı kişi yüz yüze eğitime geçildiğinde tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için. Sınıf içinde bağıran, çocukları sürekli azarlayan, kinayeli konuşan ve aşağılar tarzında muamele yapan bu şahıs! Etrafına sürekli negatiflik yayan, her şeyden şikayetçi, asık suratlı bir öğretmenle tanışmış olduk. Sonrasında, sınıf içinde çocukları birbirleriyle, adeta rakip yapan, ayrıştıran, arkadaşlık ilişkilerinde zarar veren, başarılı bulduğu çocuklara (başarısız etiketi yapıştırdığı çocuklara) kötü muamele yapmaya başladı. Akran zorbalıklarıyla alakalı G. P. ile iletişime geçtiğimizde ise, 'Ben bir şey yapamam' yanıtını aldık. Sınıfında düzeni sağlamakta başarısız bu sözde 'tecrübeli' öğretmene 3. ve 4. sınıfa gelindiğinde sınıfında erkek çocukları kız çocuklarına ağır küfürler, el hareketleri, önü alınamaz bir saygısızlık boyutuna geçti. Bu konularla ilgili geri dönüş yaptığımızda ise 'E onlar erkek çocuğu, yapar' yanıtını aldık. 'Sizin çocuğunuz yaklaşmasın, uzak kalsın, küfürlerin anlamlarını öğretin' diye bir çözüm buldu 'tecrübeli' öğretmen! Okulun bitmesine 4 ay kala sınıf değişikliğine gittik... Okul idaresi ile görüşüp başka bir sınıfa yerleşti kızım. H**** C****'in sınıfına ilk birkaç gün alışma sürecinden sonra yeni sınıfında en güzel anılarını biriktirdi çocuğum. Okulda öğretmenin en güvenilir kişi olduğunu, sınıf içinde herkesin birbirine karşı saygılı olması gerektiğini, her çocuğun kapasitesinin farklı ve farklı alanlarda başarı gösteren kişiler olduğunu, en önemlisi de sınıfındaki her öğrencisinin çok değerli ve kıymetli olduğunu hissettiren H**** Öğretmenimiz, hakkınız ödenmez. İyi ki sizin gibi çok değerli öğretmenlerimiz var, çocuklarımızı emanet ettiğimiz.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mimar Sinan Eğitim Kurumları 8 Yaşındaki Çocuk Okuldan Kaçtı!

02 Ağustos 2024 12:32

Zinde Okulları Çocuğumun Okulunda Yaşanan Şiddet Problemleri