Segway-Ninebot Segway F2 Pro Yokuş Çıkma Ve Yetkili Servis Problemi

Cem
22 Kasım 2023 18:3610.088

Sayın Yetkililer,

15 Eylül 2023 tarihinde satın aldığım Segway marka F2 Pro modeli Scooter ile ilgili ciddi bir sorun yaşamaktayım ve konuyla ilgili olarak şu ana kadar yaşadığım sorunları aşağıda detaylı bir şekilde açıklamak istiyorum.

Söz konusu Scooter'ı satın aldıktan sonra yaklaşık 150 km kadar kullanım sonrasında, yokuş çıkma esnasında ciddi bir performans düşüklüğü ve durma sorunu ile karşılaştım. Yokuş çıkarken Scooter'ın hızı beklenmedik bir şekilde düşmekte ve zaman zaman durma noktasına kadar gelmektedir. Bu durum, Scooter'ın temel fonksiyonlarına olan güvenimi sarsmış durumda ve kullanım deneyimimi olumsuz yönde etkilemektedir.

Durumu ilk olarak Segway markasının Türkiye distribütörü olan Bilkom Bilişim Hizmetlerine bildirdim. Ancak, Bilkom Bilişim tarafından başka bir servise yönlendirildim. O servisi aradığımda ise beni bir başka servise yönlendirdiler. Bu süreç içinde geçen zaman ve yaşadığım bu yönlendirme durumu, mağduriyetimi artırmıştır.

Şu an itibariyle, Scooter'ımı yaklaşık iki aydır kullanmaktayım ve hala çözüme ulaşmış bir durum yok. Üstelik, yaşadığım sorunun kaynağını bulabilmek ve çözüm için başvurabileceğim yetkili bir servisin bile belirlenmemiş olması beni oldukça rahatsız etmektedir.

Bu nedenle, Segway markasının Türkiye distribütörü olan Bilkom Bilişim Hizmetlerinden, yaşadığım sorunun en kısa sürede çözülmesi ve Scooter'ımın normal performansına kavuşturulması için yardım ve destek talep etmekteyim. Ayrıca, yaşadığım süreç içinde karşılaştığım yönlendirme durumları ve çözümsüzlük nedeniyle duyduğum memnuniyetsizliği de dikkate alarak, konuyla ilgili şikayet kaydı oluşturulmasını talep ediyorum.

Kıymetli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür eder, en kısa sürede yaşadığım sorunun çözüme kavuşturulmasını beklerim.

3 Nisan 2024 11:27

Hocam sendeki Pro ise ben hiç konuşmayım %15 lik eğimde yokuş çıkmıyor kendi kendine duruyor. Acaba Özel ayarı mı var Sport moduna aldım yine çıkmadı.

Segway F2 Pro'nun Güvenlik Sorunu ve Garanti Problemi

4 Ekim 2024 16:366.143

Merhaba, ben Mehmet T****. Antalya Teknosa mağazasından almış olduğum Segway F2 Pro cihazımda, daha bir yıl dolmadan dir...

Segway F2 Pro'nun Güvenlik Sorunu ve Garanti Problemi

18 Ocak 2025 02:459.505

30 Eylül 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden Segway Türkiye satıcısından satın aldığım Segway Ninebot F2 Pro Scooter'ım...

4 Yorum

Segway Ninebot F2 Pro

Nurullah
28 Ağustos 2024 10:307.107

21.08.2024 tarihinde Media Markt'tan aldığım Segway F2 Pro Scooter, 4 gün kullanımdan sonra sürüş esnasında aniden kapan...

Segway-Ninebot Paramın İadesini Talep Ediyorum

Segway-NinebotParamın İadesini Talep Ediyorum