Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

SEG Markalı Buzdolabı Soğutucu Kısmı Buz Tutuyor

SEG Markalı Buzdolabı Soğutucu Kısmı Buz Tutuyor
07 Şubat 2024 19:06

A101'den SEG markalı çamaşır makinesi ve buzdolabı satın aldım. Ürünleri alalı henüz 10 gün olmuşken, buzdolabının soğutucu kısmında buzlanma meydana geldi. Servis çağırdım, geldiler ve bir sorun olmadığını, termostatın 3 derecede kalmasını önerdiler. Ancak bu öneriye rağmen buzlanma daha da arttı. Çamaşır makinesi ise sıkma ve durulama işlemi sırasında o kadar fazla sallanıp gürültü çıkarıyordu ki, bir an için deprem olduğunu düşündüm. Bu durum nedeniyle komşularım uyarıda bulunmak üzere geldiğinde, makineyi durdurmak zorunda kaldım. Servis aynı gün içinde gelip sallanma ve yürüme sorununu çözdü fakat makine çalışırken hala gürültü yapmaya ve hafifçe sallanmaya devam ediyor. İkinci el ürünlerle uğraşmamak için yeni ürün aldım ancak şu an daha fazla sorunla karşı karşıya kaldım. Piyasaya yeni sürülen markaların, ikinci el ürünleri yeniymiş gibi satıp satmadıklarını da anlamış değilim. İki haftalık ürünlerin bu kadar sorun çıkarmasının başka bir izahı olamaz. Dahası, sıfır aldığım çamaşır makinesinin kapısında çizikler vardı. SEG markası ve A101 mağazası hakkında olumsuz bir tecrübe yaşadım. Keşke ikinci el bir ürün alıp bu sorunları yaşamasaydım; en azından bilindik kaliteli markaları tercih ederdim.

Aynen sakın almayın SEG Vestel

Volkan

Kesinlikle katılıyorum bende de aynı dolaptan var A101 den aldım şikayetim aynı şekilde sakın bu dolaptan ve Vestel'den özellikle SEG sakın almayın rezil olduğu gibi buz tutuyor ürünler çöpe

Yunus
Yunus

SEG pişmanlığı 👎👎👎

Ayşe

Maalesef. Buzdolabını iade edilseydi iyiydi. Artık ömrüm boyunca Vestel ve alt türevleri olan markaları almam, çevremde aldırmam.

Nilüfer
01 Kasım 2023 15:26

Buzdolabında Gaz Kaçağı Nedeniyle Ürün Değişimi Talebi

İsmail
25 Temmuz 2025 23:19
buzdolabinda-gaz-kacagi-nedeniyle-urun-degisimi-talebi-1.jpg
Halide sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağazasından Aldığım SEG Marka Buzdolabı İle İlgili Şikayetim

Halide